SUB09-Damer-Nyt

Se holdopstilling og information om SUB09 damerne på dette link.

SUB 09 holdt lørdag den 11. november afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus sammen med herrerne fra Borup IF. Med 94 deltagere var der god opbakning til fodboldafslutningen. Se referat fra aftenen på SUB 09 hjemmesiden. 

Borup Idrætsforening og SUB 09 holdt lørdag den årlige afslutningsfest med uddeling af pokaler og taler om årets gang i fodboldafdelingen. Med 94 tilmeldte deltagere blev det den bedst besøgte afslutning i mange år. Endnu et år med fantastisk opbakning således også til afslutningsfesten. 

Borup Idrætsforening holder igen i 2023 fodbold-julestævne for hele familien. Det sker 2. juledag i Skals Idrætscenter. Se opslag på vores hjemmeside. 

Lørdag den 21. oktober spillede SUB 09 ude mod Ørslevkloster IF i ØK. De 2 hold delte point med uafgjort 2-2. Se referat af kampen på SUB 09 hjemmesiden. 

Lørdag den 11. november afholder SUB 09 kvinder og Borup IF herrer fælles afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus. Se opslag på vores hjemmeside. 

Søndag eftermiddag spillede SUB09 damerne mod Morsø FC på hjemmebane i Ulbjerg. Det blev desværre til et ærgerligt nederlag på 1-4, selv om holdet havde fortjent pointdeling i en jævn kamp. Se referat på SUB09 hjemmesiden. 

Det blev til pointdeling, da SUB09 søndag gæstede Hover/Ølstrup og kampen endte 2-2. Se referat af kampen på SUB09 hjemmesiden. 

SUB09 damerne er i fuld gang med en hård kamp uge, med kampe mandag, torsdag og igen søndag. Torsdag aften tog vi imod ØK på vores hjemmebane i Ulbjerg. Endnu engang en perfekt fodbold aften med godt vejr og sæsonens anden sejr. Se referat på SUB09 hjemmesiden. 

Mandag aften spillede SUB 09 damerne i Mejrup. En perfekt september aften til fodbold med skyfrihimmel og ingen vind. Desværre blev det til et nederlag på 3-1, men en god fodboldoplevelse. Se referat på SUB 09 hjemmesiden. 

SUB09 damerne drog torsdag aften til MorsØ for at spille mod nedrykkerne fra kvindeserien. En kamp der blev fysisk hård og endt med pointdeling efter ét mål til hvert hold. Se referat fra kampen på SUB 09 hjemmesiden.