Borup Idrætsforening

Uge 1 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Søndag den 29. december var det Skringstrups tur til at arrangere fælles vandretur for Fjordklyngens beboere. Det blev igen en fantastisk succes med hele 75 deltagere på den 4.5 kilometer lange vandring. Se omtale på vores hjemmeside. 

Se referat fra Borup Idrætsforenings traditionelle julefodboldstævne for hele familien på vores hjemmeside. 

Uge 52 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Så er programmet for Borup Idrætsforenings julestævne i Skals Hallen 2. juledag offentliggjort. Se programmet på vores hjemmeside. Alle spillere, familier og tilskuere er velkomne i Skals Hallen under stævnet med start kl. 0830 til ca. 1430.

I den seneste uge har der været indbrud i alt 3 gange i Fjordklyngens område. Dels i privat beboelse i Skals, I Hjarbæk Fjord Golfcenter i Lynderup og i Kulturcenteret i Låstrup. Se omtale på vores hjemmeside. 

Uge 51 Nyhedsbrev fra Borup Idrætsforening og Låstrup Lokalråd. Se Nyhedsbrevet her på hjemmesiden.

Vellykket Sct. Lucia Optog på Kulturcenter Værestedet i Låstrup torsdag aften. Op mod 100 børn og voksne besøgte arrangementet og fik en hyggelig aften. 

Fredag den 13. december er bonustudsen løs ved Lotterispil i Låstrup Forsamlingshus. Ikke nok med det, der er også dobbelt sul i kødpakkerne, kyllinger på rækken og mange andre gode gevinster. Se opslag på vores hjemmeside. 

Torsdag den 12. december er der hygge og Luciaoptog på Kulturcenter Værestedet med start kl. 1800. Se opslag på vores hjemmeside.