Herrer-Nyt

Se holdopstilling og information om holdet på dette link

Efter det kedelige nederlag i Karup, skulle Borup ud i den afgørende kamp om 2 pladsen i puljen mod Viborg FF på hjemmebane. En vigtig kamp fordi den giver adgang til en Play off kamp om oprykning til serie 2 efter sommerpausen. Viborg FF havde den fordel, at de kunne nøjes med uafgjort fordi de var bedst indbyrdes. Se referat på vores hjemmeside.

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Viborg FF den 22. juni 2024 blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Fredag aften stod det på et spændende og vigtigt opgør for Borup If, der med en sejr over KK07 kunne holde liv i drømmen om direkte oprykning til serie 2. Det lykkedes ikke for holdet tabte knebent på udebane. Se referat af kampen på vores hjemmeside.

Lørdag eftermiddag stod den på topbrag i Løvel, hvor Borup skulle ud og revanchere det trælse nederlaget på hjemmebane til TVS tidligere på sæsonen. Borup kunne samtidig igen spille sig op på puljens 2 pladsen, og med en sikker sejr på 1-4, blev den målsætning nemt opfyldt. se referat af kampen på vores hjemmeside. 

Fredag aften var Borup igen i aktion. Denne gang på udebane i Løgstrup, hvor hjemmeholdet skulle prøve at få revanche fra 3-1 nederlaget tidligere på sæsonen i Borup. Kampen endte 4-4, så en målrig affære. Referat på vores hjemmeside. 

Ved Borup IF herrer 40+ hjemmekamp mod Mønsted/Sparkær IF onsdag den 29. maj 2024, blev der inden kampen taget foto af spillerne. Se flere fotos på vores hjemmeside. 

Lørdag eftermiddag tog Borup IF imod BT hjemme på Låstrup stadion. Her var 3 vigtige point på spil for begge hold. BT i kampen for at komme væk fra sidstepladsen og Borup for at positionere sig i toppen af puljen. Det blev så til 3 sikre point for Borup IF. Se referat af kampen på vores hjemmeside. 

De frivillige hjælpere i Borup IF har i dette forår holdt ikke mindre end 3 effektive arbejdsdage fordelt over den seneste måned. Se omtale på vores hjemmeside. 

Ved Borup Idrætsforenings hjemmekamp mod Bruunshåb/Tapdrup IF den 25. maj 2024 blev der trukket lod om gevinster i målaktiekonkurrencen. Se de heldige vindere på vores hjemmeside.

Se dagens kampprogram for serie 3 kampen mod Bruunshåb/Tapdrup IF på Låstrup Stadion kl. 1330. Husk der er pølser på grillen og fadøl i hanerne til en garanteret god fodboldkamp.