Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Højslev Station

Så kom Borup endeligt på sejrstavlen med en 4-1 sejr hjemme over Højslev efter 1-0 ved pausen.

Modsat de andre kampe var offensiven for alvor i vælten og tilspillede sig et hav af chancer, som “kun” blev omsat til 4 flotte scoringer.
Og det var en dejlig følelse endeligt at kunne sætte 3 points på kontoen og råbe sejrssangen.

Selve sejren var indiskutabelt, men Højslevs havde et par fæle afbrændere og et enkelt stolpeskud, som burde have udmøntet sig i scoringer. Derimod var deres 4-1 reducering kort før tid en kæmpe foræring af dommeren, da Højslev-spillere i tyk offsideposition fik lov til at sparke bolden i mål, mens alle stod og ventede på dommerens fløjte.

Det skal dog ikke fjerne glæden ved sejren.

Christian Malik scorede 1.halvlegs eneste mål, da han mellem 3 Højslev-spillere i feltet opfangede bolden og sikkert udplacerede keeperen.

Vi tillod desværre Højslev for meget plads på omstillinger, men ændrede nogle ting i pausen, som havde god effekt i 2.halvleg. Bl.a. boltrede de to indskiftede unge knægte, Jannick Thorsager og Henry Elkjær, på højrekanten og udspillede Højslevs defensiv gang på gang. De assisterede begge til en scoring i løbet af 2.halvleg. Jannick til Peter Lunds 3-0 scoring og Henry til brormand Magnus Elkjærs 4-0 scoring. To identiske scoringer med fladt indlæg og blot en inderside på. Magnus Elkjær havde inden bragt os på 2-0 efter et par skudfinter i felter og sikker afslutning.

Havde kampen endt 10-3 kunne ingen have sagt noget til dette, men de lokale og trofaste støtter på Låstrup Stadion måtte tage til takke med kampens 5 mål.
Jannick Thorsager blev kampens spiller tæt forfulgt af Henry Elkjær.

Hele holdet fortjener stor ros, og glæden ved sejren var efterfølgende ikke til at tage fejl af.