Referat Borup If serie 3 ude mod Mønsted

Tæt kamp hvor vinden og banen gav sine udfordringer.
Scoring i det 15. minut ved Magnus Elkjær efter et kiks i Mønsted forsvaret.
Mønsted udligner 5 minutter efter på et hjørnespark, hvor bolden ikke bliver clearet.
Mønsted var halvlegen igennem meget pågående.
Borup fik en god periode i slutningen af 1.halvleg, hvor bl.a. Steffen Frederiksen kom godt igennem efter glimrende opspil med Peter Lund i. Målmanden klarede flot nede ved den ene stolpe.
Lige efter havde Simon Hermann et godt frispark, som målmanden igen sikkert klarede.
I det 40 minut har Frederik Hvid et glimrende skudforsøg efter godt opspil af Johan Nielsen, men keeper Gustav Jønsson i Mønsted-målet parerede igen flot.
I 2 halvleg lukrerede Mønsted på contra og dødbolde.
Én gang kom de igennem, men August Ivik var på sin plads i målet.
I det 30 minut kom indskiftede Rasmus Abildskov igennem, men blev stoppet med en halv nødbremse. Spillet gik videre og Steffen Frederiksen opfangede bolden og fandt en total fri Magnus Elkjær, som kom glidende ind i bolden. Alle så bolden i mål. Men igen reddede målmanden Mønsted ud af problemerne.
I det 35 minut sendte Malik bolden ind foran mål, hvor en Mønsted forsvarer mirakuløst sendte bolden forbi egen mål.
Mønsted pressede til sidst med nogle dødbolde.
Men kampen ebbede ud til 1-1. Resultatet var fair nok, og drengene ydede en god indsats. Og trods de gul/blå-farvede briller, så havde Borup mest fortjent at vinde ift. spil og chancer.
Frederik Hvid løb med de fleste stemmer godt fulgt til dørs af Magnus Elkjær. Ligeledes gjorde Simon Hermann en god figur på den centrale midtbane.