Referat Borup IF serie 5 hjemme mod Skals FF

Vejret er perfekt til lokalopgøret i serie 5 mod naboerne fra Skals FF, der stiller med et ungt hold til dagens kamp. Opgørende mod Skals FF er som regel meget intense, hvilket gør dagens kamp spændende og tiltrækker tilskuere.

Efter en koncentreret opvarmning, fløjtes kampen i gang. Spændingen kan mærkes på de to mandskaber i de første par minutter af kampen, der starter ustruktureret med mange ballonbolde op ad banen. Dog med enkelte smukt udført afleveringssekvenser fra Borups side, der fører til gode chancer. Desværre bliver de fleste af chancerne dømt til offside i den første halve time af kampen. Det trækker heldigvis ikke modet ud af spillerne. Carsten Gundersen spiller bolden i dybden til Rasmus Abildskov i højre side, der stopper op ved baglinjen og overvejer hans muligheder et kort sekund. Det ender med en tværsbold, der stille hopper gennem feltet uden at blive stoppet og ender i bagrummet ved Jeppe Bleickens fødder, som lægger an til et skud. Desværre får Jeppe ikke ramt bolden rent til stor ærgrelse.

Skals får herefter et par chancer, som dommeren heldigvis får dømt til offside. Det tager energien ud af Skals, som bliver presset i forsvaret. Jeppe bliver sendt i dybden på venstre kant, hvor Mark kommer til assistance og får tilkæmpet sig et frispark efter at have driblet to modspillere, der valgte at stoppe ham, ved at lave frispark. Frisparket bliver sparket på tværs ind foran mål, hvor Mikkel Heide stiger til vejrs, men desværre header over mål til et målspark.

Indtil videre en middelmådig kamp uden de helt store chancer, som dommeren effektivt får dømt til offside de fleste gange. Dog stadig enkelte gode sekvenser med halvstore chancer efter 42 minutters spil.

Tim fra modstanderholdet dribler op gennem midten, og Borup bliver fanget meget offensivt. Carsten tager konsekvensen og forsøget at stoppe Tim. Det lykkedes, men desværre får Carsten et gult kort lige før halvlegen. Fin gejst i halvlegen og en bred enighed om at kæmpe sig igennem de næste 10 minutter af 2. Halvleg indtil det gule kort er udløbet

I starten af anden halvleg får skals kæmpet sig til et hjørnespark, der desværre ender i Borups mål fra et hovedstød udført af Oliver Kvist fra Skals FF. 0-1 til modstanderne fra Skals

Borup er presset i bund de næste par minutter, men forsvarer godt til trods for at være en mand i undertal. Kort efter Carsten er kommet ind igen får Borup bolden og begynder at kæmpe sig tilbage i kampen. En lang bold til Bjørn på højre kant giver en friløber. Der bliver desværre dømt offside endnu en gang på en chance, der ellers havde været en oplagt mulighed for udligning.

Kampen går begge veje, men den næste store chance går også til Borup. Carsten sender en lang bold i dybden til Rasmus, som Broberg fra skals desværre får fat i, og bolden løber tilbage mod målmanden. Rasmus fortsætter heldigvis det hårde pres på deres forsvar. Det presser Broberg til at forsøge sig i en tilbagelægning til Skals målmanden. Dog er den for kort, og Rasmus opsnapper bolden, for derefter at lægge bolden iskoldt ind i målet til stillingen 1-1.

Udligningen skaber noget tænding på banen, og giver mod til Borup. Blandt andet Rasmus får et par 1 mod 1 situationer i angrebet, dog uden scoring. Begge mandskaber kæmper bragt videre og intensiteten er i top, hvilket kan ses fra tilskuerpladserne, da et langt frispark fra Borups side fører til en eftertackling på Rasmus, som giver gult kort til Skals og et frispark tæt på mål med 5 minutter tilbage af kampen. Mark stiller op til at sparke med sit venstre ben. Dommeren fløjter og Mark starter sit tilløb. Et veludført spark får bolden til at flyve gennem luften, uden om 4-mands muren og mod venstre hjørne af målet. Desværre bliver bolden reddet af målmanden, som får dasket bolden ud over bagæinjen til et hjørnespark i kampens sidste minutter

Der er to minutter tilbage, da Borup får hjørnesparket, hvor Carsten Gundersen stiger til vejrs, men desværre uden en scoring. Kampen er ved at være slut, da skals får et hjørnespark, som heldigvis sejler over alle spillerne, og kampen bliver fløjtet af til stillingen 1-1, der efter at have været bagud, virker som et tilfredsstillende resultat.

Se flere fotos fra kampen via dette link.