Referat Borup IF serie 5 udekamp mod Gedsted-Fjelsø

Borup IF serie 5 vandt 2. påskedag serie 5 udekampen mod Gedsted-Fjelsø med cifreden 4-1. Borup spillerne startede opvarmningen med at jævne alle muldvarpeskuddene på den dårlige bane. De mangler åbenbart en Poul Børge og en Svend Mogensen i Gedsted-Fjelsø klubben.

Borups første chance kom da Bøf forlænger på hovedstød til Rasmus, der lægger den ind til Henry, som rammer målmanden på friløber. I den følgende periode var der adskillige chancer til Borup, men ikke nogen mål.

Det gik hårdt for sig, for Gedsted-Fjelsø var meget offensive, hvilket betød, at Borup måtte ty til lange bolde frem ad banen blandt andet på målspark. Gedsted-Fjelsø havde nogle stærke individuelle spillere i offensiven, men også et Boruphold, der var klar på udfordringen. Det gav dig nogle chancer til hjemmeholdet.

Kampens første mål, blev dog til Borup, da Henry tackler offensivt på banen i venstre side, dribler en spiller, trækker ind foran feltet, og skyder med højre op i hjørnet stolpe ind til 1-0. Det var 38 minutter henne i kampen.

Fjeldsø-Gedsted fortsatte i et højt pres, som resulterer i en måske satset tackling, hvor dommeren mente, at Carsten havde sålerne forrest, og at det var sket inde i feltet. Derfor blev der dømt straffe til stor forbløffelse for Borup holdet, for Carsten ramte kun bolden. På straffesparket blev udlignet til 1-1.

I anden halvleg havde Tobias “Bøf” Sloth en god chance, da han tæmmer bolden med brystet og skyder i samme bevægelse et akrobatisk skud mod mål, men målmanden redder.

Næste chance til Borup kom, da hjemmeholdet havde et dårligt udspark, som Rasmus tæmmer halvt, og Tobias tager bolden og dribler forbi målmanden efter en flot skudfinte, og bringer Borup foran til 2-1.

Det skulle dog ikke stoppe ved det, for Johan sendte en bold i dybden til Rasmus, der kører målmanden og løber mod det frie mål. Men 1 meter foran stregen kaster en modstander sig ned i en tackling og skyder bolden væk fra det frie mål til hjørnespark. Spillere og tilskuere havde set den bold i mål, men desværre ikke.

Den brændte chance tændte Rasmus, for han vidste godt, at bolden skulle have været i mål. Han tog sagen i egen hånd, da han på et hjørnespark laver et smukt hovedstød og sender bolden hårdt op i venstre hjørne af målet til 3-1.

Hjemmeholdet blev trætte i forsvaret af det hårde pres, som Borup havde lagt på dem i kampen, og der blev bedre plads til Borups offensive kreatører.

Kampen ender med et hjørne, hvor Carsten Gundersen akrobatisk hopper til vejrs og forsøger sig i et saksespark. Det var flot udført, men bolden var bare ikke nået langt nok ned, så det blev til et spark i luften. Heldigvis ender bolden ude ved Rasmus, der med et vristspark i luften skyder bolden via overlægger ind til et slutresultat på 4-1 til Borup IF mod Fjelsø-Gedsted på en solskinsdag i Fjelsø.

Kampen slutter af med fødselsdagsbajer fra Mark, sejrsråb samt en meget mandig version af fødselsdagssangen til Mark. Det var en fin afrunding på en fin præstation af Borup holdet.