Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Eastside

Torsdagens hjemmekamp imod et afbudsramt Eastside-hold var i den grad en stille dag på kontoret. Som cifrene i dagens resultat i dagens hjemmesejr på 7-0 antyder var det spil til et mål, hvor kun en godt spillende keeper for udeholdet forhindrede en endnu større afklapsning. Havde der stået 15-0 på måltavlen, kunne ingen have gjort indvendinger mod det.

Eastside havde ikke en eneste afslutning på mål i løbet af kampen.

Marcus Enevoldsen bragte os hurtigt i front på Alfred Lyngsø Mikkelsens indlæg. Magnus Elkjær lobbede flot Johan Nielsens oplæg i mål til 2-0, og inden pausen lagde Sebastian Dam Kjær bolden til rette for Magnus Nielsen, som sikkert sparkede bolden i kassen til 3-0. Anfører Frederik Hvid tillod sig ved stillingen 1-0 at brænde det straffespark, som Alfred Lyngsø Mikkelsen fik tilkæmpet sig.

I pausen aftalte vi at fortsætte med at holde tempo og jagte yderligere scoringer og holde nullet ned bagved. Og det lykkedes til fulde, og drengene fortjener kæmpe ros for at holde fokus og tempo gennem hele kampen.

4-0 blev det ved indskiftede Simon Hermann på Alfred Lyngsø Mikkelsens indlæg. Christian Malik scorede til 5-0 med et skud fra kanten af feltet efter Marcus Enevoldsen havde ramt overliggeren i sekvensen forinden. Frederik Hvid revancherede miseren fra 1.halvleg og scorede til 6-0, da han var hurtigst på bolden efter en Peter Lund afslutning.

7-0 blev det på en fin afslutning fra Magnus Elkjær, da han udnyttede et dårligt udspark fra Eastside-keeperen.

Alfreds Lyngsø Mikkelsen spillede en stor kamp, og efterfølgende blev han også kåret til kampens spiller.

Det bliver en helt anden kamp på søndag imod oprykningsfavoritterne fra Sparkær, som tager imod til en tidlig topkamp