Referat Borup IF Serie 3 hjemme mod Viborg FF

Arkivfoto af kampens spiller og sikre frisparkskytte Simon Hermann

Borup forsat ubesejret

Borup mødte fredag aften hjemme nedrykkerne fra Viborg FF, og det kom der en god kamp ud af, set fra hjemmeholdets side. Viborg FF har fået en skrækkelig start på sæsonen med 0 points, og det må de leve med endnu, for Borup vandt kampen 3-0. Borup har modsat fået en fin start efter seneste 0-0 i Sparkær og med fredag aftens sejr ligger Borup nu på førstepladsen med én kamp mere end Sparkær på andenpladsen.

Til fredagens kamp måtte Borup Undvære Peter Lund i angrebet. Han er ude med en skade og Steffen Frederiksen i forsvaret. Heldigvis har Borup en meget bred trup, så ingen problemer med at fylde hullerne ud fra bænken.

Aftenen startede med et forfærdeligt uvejr hvor det regnende, tordnede og lynede. Det betød også at kampen blev udsat i 2o minutter. Heldigvis havde dommeren is i maven og lod kampen afvikle, og vejret blev da også til fantastisk fodboldvejr, så godt han ventede. .

Kampens indledning var en lige kampen hvor der var en halv chance til Viborg FF og til Markus Enevoldsen. I de sidste 15 minutter af første halvleg tippede fordelingen dog til Borup, hvor der for alvor kom 3 store chancer. Først en til Magnus Elkjær, derefter til Jannick Thorsager og endelig til Alfred Mikkelsen. Men alle blev desværre brændt. Halvlegen sluttede med en Viborg chance, som August tog sig af.

Eneste dramatik i første halvleg var da målmandstræner Bo Soelberg måtte modtage et gult kort for at rådgive hans lærling August i Borupmålet.

I anden halvleg startede Borup som lyn og tordnet og indskiftede Simon Herman sendte Borup i front efter et indlæg fra Alfred Mikkelsen, Simon havde sekunder inden brændt en stor chance men fik hurtigt revanche.

I det 52. minut blev det 2-o ved Alfred Mikkelsen, da han flot udplacerede målmanden, og allerede i det 62. minut hamrede Simon Hermansen holdet på 3-0 med et flot hug, da Jannick Thorsager fandt ham udenfor feltet.

Resten af kampen kom der chancer til bl.a. Rasmus Abildskov, der også havde bolden i nettet, men blev annulleret for en offside, som hjemmeholdet var meget utilfredse med. Magnus Elkjær havde også flere store chancer, men ind i målet ville bolden ikke.

Det blev til en sikker 3-o sejr og holdet er forsat ubesejret og på en forløbig førsteplads.

Næste kampe er lokalbraget næste lørdag mod Skals.

Dagens spiller var Simon Hermann med sit flotte indhop, men igen er en spiller som Markus Enevoldsen for alvor oppe i omdrejninger og viste, at han er en stor forstærkning for holdet.