Referat Borup IF serie 3 hjemme mod ØK

Kampens spiller Magnus Nielsen i hopla

En skøn sejr i sommervarmen, selvom det ikke var helt fortjent efter spil og chancer. Men de 3 points lunede…

Man må sige, at begge hold ikke lod sig gå på af varmen, for der var knald på fra første fløjt, og det var en god serie 3-kamp, som dommer Karsten Toft fik afviklet.

ØK kom tidligt i front ved Rasmus Skovgård, men Rasmus Abildskov udlignede kort efter, da han uforhindret headede Steffen Frederiksens indlæg i nettet.

Rasmus Abildskov gjorde det til 2-1, da han opfangede en svag tilbagelægning fra Jonas Snogdal, som han prikkede forbi keeper Markus Beyer, og dernæst var det blot en formalitet at score i det tomme mål.

Vi havde fint momentum i den periode, men ØK rystede hurtige scoringerne af sig og var yderst tæt på udligning. Først ved hurtigløber Simon Rasmussen, som sparkede snert forbi, og i 1.halvlegs overtid reddede Simon Hermann et hovedstød på stregen.

2.halvleg startede ganske dramatisk med 2 gule kort. Først til dagens uheldigste  ØK-mand, Jonas Snogdal, men i stedet for at drage fordel af overtallet, begik Magnus Elkjær et unødvendigt frispark midt på banen, som kastede en fortjent 10 minutters udvisning af sig.

ØK’s indskiftede Gustav Jensen udlignede minutter efter det gule kort, og i perioden 10 mod 10 var ØK klart bedst og dominerende på bolden.

Heldigvis genfandt vi balancen og rytmen på holdet. Det udmøntede sig i 3-2 scoringen med godt 20 min. tilbage af kampen, da Jonas Snogdal vil spille en fremlægning tilbage til sin fremstormende målmand, men ender i stedet med at sende den forbi ham og i eget net.

ØK presser på for en udligning, men vi forsvarer os godt og redder stormen af, selvom endnu et dumt gult kort - denne gang Simon Hermann for brok- var med til at sætte endnu mere pres på holdkammeraterne i de sidste 5 min.

Magnus Nielsen spillede en flot kamp i forsvaret og hev nok stemmer hjem til at skylde en kasse øl. Men også tilbagevendte Marcus Enevoldsen spillede en flot kamp, og han er uden tvivl en forstærkning til holdet.

Næste kamp er allerede på torsdag hjemme imod oprykkerne fra Eastside.

Se videosammendrag af kampens chancer via dette link.

Se flere fotos fra kampen via dette link.

Dobbelt målscorer Rasmus Abildskov Nielsen her sammen med Peter Lyngsøe Lund

Frederik Hvid og August Ivik var begge i aktion flere gange under kampen, hvor forsvaret stod godt og solidt i Borup enden af banen.