Referat Fjends Cup - Borup IF - Feldborg-Haderup IF

Borups første kamp til Fjends Cup var imod Feldborg, som måske kan ses som det sværeste hold i vores pulje. Vi fik lidt en nervøs og sløv start, hvor vi ikke rigtig får vores spil til at hænge sammen. Vi får os dog arbejdet ind i kampen og får også scoret det første mål ved en fin omstilling, sparket ind af Rasmus.

Det bølger lidt frem og tilbage og i starten af anden halvleg får Feldborg dog scoret. Vi kommer ikke rigtig ud til anden halvleg og Feldborg presser mere på. Vi får dog sat afvist de chancer de kommer til og nogle rigtig gode redninger fra August i målet. Vi finder vores fightergen frem igen og knokler på, hvilke også resultere i, at vi får scoret på et frispark som Johan får skruet ind med hovedet, da der er halvandet minut tilbage. Vi formår dog ikke at holde hovedet koldt og Feldborg scorer da der er 30 sec tilbage, som også giver slutresultatet 2-2.

Næste kamp er lørdag den 23. juli 2022, kl. 1330 igen på Sparkær Stadion. Se optakt til kampene på lørdag via dette link.

Følg selv med på Fjends Cup hjemmeside eller via "Live-Update på Facebook", hvor der bringes interviews og stillinger løbende.