Husk tilmelding -Cykeldrengene til Byfesten i Låstrup

Byfesten i Låstrup har gjort lidt af et scoop til onsdag aften, hvor Cykeldrengene kommer og fortæller om deres oplevelser under overskriften ”Hold nu kæft, hvor har vi det godt”.  

Cykeldrengene, har vundet femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram, Alene i Vildmarken, og er nu klar til at brøle de magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”, ud i Byfestteltet onsdag den 29. juni 2022, kl. 1900. Cykeldrengenes foredrag omhandler meget mere end sejren i, Alene i Vildmarken. Deres helt særlige venskab fra 5 års alderen til nu – at dele livets op og nedture, samt at opnå vores mål i fællesskab. For foruden sejren af Alene i Vildmarken, har vi også hårrejsende fortællinger om vores jordomrejse på cykel, de drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer, for da, at vende hjem som mænd.

Cykeldrengenes helt særlige styrke, er deres positive energi samt mentale værktøjer, hvor de i foredraget bl.a. vil belyse, disciplin, målrettethed, accept, motivation, selvindsigt, perspektiv, horisont, bevidsthed, positive affirmationer, at konsultere, evaluere og meget mere.

Drengenes foredrag har i den grad til formål at inspirere folk til at leve og ikke overleve – indstilling er altafgørende - for uanset om du tror du kan eller ikke kan, så har du ret.

Cykeldrengene vil selvfølgelig belyse vejen gennem castingen til Alene i Vildmarken og oplevelserne bag kameraet – I 32 dage.

Under hele foredraget vil deltagerne kunne opleve alle de fysiske genstande, som har været en del af deres rejser (Jorden rundt på cykel & Alene i Vildmarken). Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra Alene i Vildmarken samt andre genstande set på TV."

Kom og hør om Cykeldrengenes oplevelser i Byfesteltet onsdag den 29. juni kl. 1900. Der er indlagt pause til kaffe og kage i foredraget.

Der er mulighed for at starte denne byfestaften med en flæskestegssandwich i Byfestteltets køkken. Køkkenet åbner kl. 1800. 

ONSDAG D. 29. JUNI 2022

Kl. 18.00                                      Spisning - Flæskestegssandwich

Kl. 19.00                                      1. del foredrag med Cykeldrengene

Kl. 20.00                                      Pause – Kaffe og kage

Kl. 20.30                                      2. del foredrag med Cykeldrengene

Tilmelding kan ske ved at overføre billetprisen til mobilpay nummer 43699. Skriv "Foredrag" og dit navn i tekstfeltet på indbetaling.

Se lidt om Cykeldrengene på deres hjemmeside via dette link. 

Det er fortsat muligt at se 5. sæson af Alene i Vildmarken via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: