Referat Borup IF serie 5 ude mod Søndermarken IK

Borup Idrætsforening serie 5 herrer drog fredag aften til Søndermarken Ik i Viborg for at spille bold. Holdet fik ikke den bedste optakt til kampen for der var ingen åbne omklædningsrum og dommeren dukkede ikke op til tiden. Det lykkedes dog at komme i kamp med SIK, og den dårlige optakt satte åbenbart holdene i målhumør i kampen, hvor Borup IF vandt hele 3-6.

Borup startede kampen godt ud med flot spil ved jorden og godt sammenspil. Ud fra de første fem minutter måtte Borup siges at være favoritter. Glæden varede kort, da Søndermarken hurtigt fandt spillet, og det må siges at have fundet en del forstærkninger siden sidst, hvor Borup tværede dem ud.

I 10-15 minutter spiller Søndermarken et flot spil, og Borup er under stort pres. Især én spiller fra SIK var alt for god til serie 5, men ingen mål på den konto på det tidspunkt.

Efter 16 minutter fik Rasmus brugt sin fart, og indhentede en bold, der trillede mod målmanden. Her tacklede han målmanden og er lige ved at score, men målmanden fik dog fat i bolden først.

Kort efter sendes en modstander i dybden, hvor han triller bolden i det lange hjørne 1-0 til hjemmeholdet efter 19 minutter.

Borups spil faldt sammen. Ingen chancer og spillet må betegnes som rent indianerspil.

Efter 25 minutter kom Borup i angreb og fik et frispark, hvor Jeppe Bleicken var tæt på at score med hovedet. Det resulterer i et hjørnespark, hvor Carsten Gundersen på et frit mål header bolden i sidenettet. Det gav fornyet energi til Borup holdet.

Efter 39 minutter modtog Alfred bolden på venstre kant alene med 2 spillere. Han var helt alene og formåede at drible forbi begge spillere og skyde en lav skruebold i det lange hjørne, 1-1 efter 39 minutter. Borup fandt et mere sammenhængende spil, efter Søndermarken skiftede sin bedste spiller ud, og Borup skiftede Mark Vad ud. Efter 43 minutter får Borup et frispark omkring 25 Meter ude. Magnus Elkjær skruer bolden flot rundt om muren og helt op i corner. 1-2

Kort efter modtager Magnus Elkjær bolden foran feltet, hvor han vender og drejer og skyder et hårdt skud, som målmanden ikke kan holde 1-3

I anden halvleg fortsatte Borup spillet, som det sluttede i første halvleg. Et godt spillende boruphold. Søndermarken spillede en enkelt gang rundt om Borup, og fik et frit spark fra omkring straffepletten. Tobias "bøf" redder heldigvis.

Efter 65 scorer Søndermarken næsten, men heldigvis trillede bolden forbi målet.

68 minutter henne i kampen tog Magnus Elkjær bolden på midten og driblede hele vejen ned i straffesparksfeltet, hvor han blev skubbet omkuld med en hård skulder. Borup fik et måske meget tyndt straffespark, som han skød sikkert ind. 1-4 og hattrick efter 68 minutter.

Efter 71 minutter scorer de andres bedste spiller på et mål der meget lignede målet fra Alfred 2-4

Efter yderligere 6 minutter havde SIK hjørnespark, hvor de på en kort bold headede bolden i mål til 3-4.

Efter 80 minutter fik Magnus Elkjær bolden fra et stoppet kontraangreb, han skød en lang bold hen over forsvaret, hvor Scott tog bolden og skød den i mål, 3-5.

Efter 90 minutter fik Rasmus en bold i feltet efter ripost fra et skud fra Alfred. Rasmus' skud blev rettet af og røg i mål til slutresultatet 3-6.

God indsats og effektive mål var vejen frem oven på en tumultarisk optakt til kampen

Borup IF spiller efter ombrydning om oprykning, så holdet skal til at tage sig i agt, hvis ikke de skal risikere at rykke op i serie 4 til efterårssæsonen. Foreløbig venter en svær kamp i Løgstrup lørdag den 11. juni kl. 1400.