Referat Borup IF herrer 40+ hjemme mod Højslev Station

Ny sejr til + 40

Borups +40 hold var igen i kamp onsdag aften, og de fik en ny sejr, da holdet hjemme besejrede Højslev S med 4-3.

Kampen var en målrig affære, og det nye Boruphold havde ikke fået kridtet støvler før bolden lå i målet. 18 sekunder så Havde Højslev scoret!

Holdet kom hurtigt over chokket og efter 6 minutter kom udligning ved Søren Mikkelsen efter opspil fra Flemming Lund og Mikkel Vad,

I det 20 minut blev det 2-1 da Flemming Lund helflugtede Søren Jensens fremragende indlæg i mål.

I anden halvleg blev en noget rodet affære med mange skader også. Søren scorede til 3-1 efter et flot indlæg fra Thomas Tholstrup. Men Højslev gav ikke op og fik reduceret til 3-2. Bo Soelberg der også viste at han kan andet end og stå i mål. Bandede sig igennem med Mikkel Vad og scorede til 4-2 blot 5 minutter før tid. Højslev fik dog scoret inden slutfløjt til kampens  resultat 4-3.

Kampens spiller var et svært valg men Per K Sørensen sled og slæbte som i gamle dage på den centrale midtbane.

Holdet holder nu en fortjent 14 dags pause.