Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Tjele Vest Sport

At Store Bededag er en helligdag og dermed en fridag tog vi lidt for bogstaveligt i fredagens hjemmekamp imod Tjele Vest Sport.

For vi var slet ikke til stede i kampen, som vi har været i forårets tidligere kampe.

Mundhuggeri og frustrationer påvirkede desværre for meget præstationen, og det gavner ikke et sammenhold, når der er en negativ stemning.

Derimod ville TVS det også mere end os, og deres første turneringssejr var i bund og grund fair nok. De var bedst det første kvarter, men resten af kampen havde vi bolden mest, men vi er tandløse offensivt og kan ikke få skabt de helt store chancer. Hvilket desværre er lidt for kendetegnende for os.

TVS kom tidligt i front på en omstilling, hvor offsidefælden kikser. Peter Lund udligner fortjent med en flot afslutning på Simon Andersens oplæg kort før pausen.

Forinden havde Steffen Frederiksen to gange ramt træværket. Første gang tackler han bolden på stolpen, og anden gang afslutter han et fornemt angreb ved at ramme indersiden af stolpen - rent udtur.

2.halvleg var ikke mange minutter gammel, da Frederik Hvid vil cleare bolden efter at have brudt et angreb. En TVS spiller bliver ramt i ryggen, og bolden sejler i en bue over August Ivik i målet - rent udtur igen.

Resten af kampen forsvarer og kæmper TVS godt for at forsvare føringen og forårets første sejr. Det lykkes med held, lodder og trisser.

Det var en skidt dag på kontoret, men det er den slags kampe, som ind i mellem opstår.

Dog må vi erkende, at håbet og forventningerne om at blande os i toppen, nu er konverteret til at fokusere på at holde os på den rigtige side af nedrykningsstregen. Dertil har vores præstationer været for svingende.

Kampens spiller blev fortjent hårdtarbejdende Bastian Terp Borup. Også indskiftede Henry Elkjær leverede en fin indsats.

Vi skal op på den famøse hest igen, og der sker på lørdag ude imod Sallingsund, som også er en genstridig modstander. Og derfor forventer jeg en topmotiveret indsats fra alle spillere, så fredagens indsats kan gå i glemmebogen.

/Krudt

Annoncesponsor for dette opslag er: