Referat Borup IF serie 3 ude mod Højslev Station

Endnu engang måtte vi nøjes med uafgjort efter en meget tam indsats, hvor vi kun i kampens første kvarter kunne været indsatsen bekendt.

Det manglede energi og lyst til at investere i løbene, og Højslev fik trukket så meget tempo ud af kampen, at vi ikke kunne komme op i gear. Trods den sløje indsats fik vi mange store chancer kampen igennem, som vi misbrugte på det skammeligste. Dog havde vi også lidt utur. Patrick Thorsager har bl.a. et fremragende frispark på sammenføjningen ved stillingen 0-1. En føring vi fik tidligt i kampen, da Peter Lund sender Patrick Thorsagers tværpasning i nettet.

Desværre går vi helt i stå. Højslev får udlignet, selvom det unægteligt ligner en offside. Hjemmeholdet kommer i front kort efter, og vi ser skidt ud i defensiven ved begge scoringer.

Kort før pausen får Magnus Nielsen udlignet efter Patrick Thorsagers hjørnespark.

I 2.halvleg bør vi komme i front flere, men i stedet slår Højslev omsat en kontrachance til scoring og 3-2 føring til hjemmeholdet.

For anden kamp i træk bliver Bastian Borup Terp vores redningsmand, da han dybt inde i overtiden udligner til 3-3 på hovedstød på en returbold, som Magnus Nielsen havde sendt på overliggeren.

En vigtig scoring ift. afstanden til Højslev i bunden af rækken.

Bastian Borup Terp blev fuldt fortjent kåret til kampens spiller.

Se videosammendrag af kampen via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: