Træningsweekend SUB09 referat

SUB 09 Kvinderne var i denne weekend på træningsleger i Ulbjerg Kultur og Fritidscenter. Træningslejren startede med en fælles aktivitet, arrangeret af Maria Johansen, for de 12 fremmødte spillere lørdag formiddag.

Maria havde planlagt et Fotoløb, hvor spillerne inddelt i 3 hold havde til opgave at klare så mange fotoopgaver som muligt på 1 time, og dermed få flest points. Holdene skulle fx tage billeder af;

 • to personer i et træ
 • 3 personer, der tager en bid af noget
 • hele holdet danner en pyramide
 • alle mand i fjorden
 • og forskellige oplevelser fra lokale destinationer, fx familien på indløb ved Min Købmand i Ulbjerg

  Efter en times løbende og kørende rundt i og omkring Ulbjerg skulle Maria gennemgå billederne og uddele point:

  På en tredjeplads kom Emma, Janne, Sally og Mette med 665 point.

 • Anden pladsen gik til Anna-Katrine, Thea og Kirsten med 790 points

 • Mens vinderne af fotoløbet blev Maria D., Maja, Line og Else med 885 point, som fik en kurv med en masse lækkerier, som blev delt med alle til aften.

 • Efter fotoløbet var der fælles middagsmad, hvorefter 7-mandsholdet kørte til træningskamp på Ulbjerg stadion, hvor holdet skulle møde Team Viborg kl. 13.30. 7-mandsholdet har til denne sæson fået nye holdledere, da Mathilde Siig og Maria Johansen har taget over for Else Astrup, som i mange år har haft den post.

  Dagens hold mod Team Viborg bestod af 10 spillere: Line Nielsen, Mette Holst, Camilla Porup, Else Astrup, Sally Jensen, Janne Kristensen, Alberte Brandstrup, Maria Bjerregaard, Mathilde Siig og Maria Johansen. Det blev en hård kamp, som endte med en del scoringer i den ene ende, idet Team Viborg stillede med et serie 1 hold. Det endelige resultat var SUB 09 ikke helt sikre på, måske 1-7 eller 1-8 til Team Viborg. Til gengæld blev der i skrevet historie, idet Else Astrup fik debut som målmand i hendes lange fodboldkarriere. Til trods for nederlaget var der god stemning og holdet sluttede af med fadøl og sodavand i klubhuset.

 • 7-mandsholdets træningskamp mod Team Viborg

   

  Jyllandsserieholdet havde fået planlagt en træningskamp i Skive kl. 15.00 imod Skive IF’s serie 1 hold. Dagens hold fra SUB 09 bestod af følgende 13 spillere: Thea Hald, Michelle Drejdal, Tulle Petersen, Maria Dalsgaard, Carla Mikkelsen, Maja Andersen, Sandra Mathiassen, Caroline Boel, Isabell Jørgensen, Emma Langager, Kirsten Rømer, Anna-Katrine Mikkelsen og Line Møller. For Chris Muomaife var en sejr ikke det vigtigste, men at vi som hold vi spillet en masse bold rundt på jorden, som der er blevet trænet en del til træning. Holdet har taget afsked med et par spillere og budt velkommen til Maja Andersen, som i kampen mod Skive blev placeret på midtbanen med Michelle og Carla, som alle gjorde et godt stykke arbejde. Tilbage har holdet også fået Caroline Boel, som har været ude med skader hele sidste sæson. Det var holdets første træningskampen i sæsonen, hvilket også kunne ses lidt på spillet og kondien i løbet af kampen. I løbet af første halvleg var der en Skive spiller, som havde hånd på bolden i feltet, hvilket resulterede i et straffespark, som Anna-Katrine på sikker vis fik ændret resultatet til 0-1. Kort tid efter fik Carla fra midt på Skives halvdel sendt en smuk flad bold ned i hulet bag højre side af Skives forsvar, hvor Michelle havde taget et flot løb og placerede fra en skarp vinkel bolden i målet bag målmanden. Super flot scoring fra Carla og Michelle.

  Resten af kampen forløb udramatisk og uden nogle store chancer i nogle af enderne.

  Efterkampen blev Carla i anledning af sin fødselsdag fejret med kage i omklædningsrummet, hvorefter de, som skulle deltage i resten af træningsweekenden, kørte tilbage til Ulbjerg Kultur og Fritidscenter.

  Resten af aften gik for de deltagende spillere, Chris og datteren med fælles aftensmad, dessert og snacks, en masse hyggesnak, brætspil og badminton i hallen. Det var planen, at der efter aftensmaden skulle have været spillermøde, men idet mange spillere var forhindret i at deltage i denne del af træningsweekenden på grund af andre planer, valgte Dameudvalget og Chris at udskyde spillermødet til træningen den tirsdag d. 22. marts.

 • 6 spillere overnattede i Ulbjerg Kultur og Fritidscenter. Og søndag morgen efter fælles morgenmad var der tid til at pakke samme og rydde op. Træningsweekenden skulle være sluttet med en gang let træning på Ulbjerg stadion, men idet der kun var fire spillere tilbage, blev det til en times fodtennis i hallen.

  Dameudvalget vil takke for en god og hyggelig træningsweekend i Ulbjerg Kultur og Fritidscenter og til kampene for de deltagende spillere og træner.

  SUB 09’s Dameudvalg er: Mathilde Siig, Else Astrup, Kirsten Rømer, Anna-Katrine Mikkelsen og Line Møller

 • EKSTRA BILLEDER FRA WEEKENDEN:

 • Annoncesponsor for dette opslag er: