Nyt trænerteam præsenteret i SUB 09

Assistenttræner Anna-Katrine Mikkelsen, cheftræner Peter Boel og assistenttræner Kent Mogensen ved præsentation for spillerne i SUB 09

Ved afslutningsfesten i Ulbjerg lørdag den 5. november tog SUB 09 damerne afsked med træner Chris Muomaife, som de har haft fornøjelsen af i sæsonerne 2021 og 2022. Chris fik tak for den indsats han har ydet for kvindefodbolden i SUB 09. 

Spillemæssigt slutter damerne samme sted, som de startede, da Chris blev træner for holdene. Den første sæson bød på oprykning fra serie 1 til Jyllandsserien for 1. holdet. Her har damerne har spillet indtil nu, og til foråret starter damerne igen forfra i serie 1.

Da der nu var takket af med Chris var det tid til at dameudvalget tirsdag den 8. november kunne præsentere det nye trænerteam for SUB09, klubsamarbejdet mellem Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF. Teamet blev først kort præsenteret i omklædningsrummet efterfulgt af en lettere træning, og til sidst blev der indtaget nybagte boller, kage og varm kakao i klubhuset i Ulbjerg, hvorpå den egentlige præsentation af trænerteamet fandt sted.

Det var med stor spænding, at sløret blev løftet, og i spidsen for trænerteamet står Peter Boel. Peter Boel har tidligere erfaring som træner og er en særdeles aktiv herre med mange jern i ilden. Han er bl.a. direktør i flere egne selskaber og sidder som bestyrelsesmedlem i Thisted FC Elite. Vi er dog ikke i tvivl om, at han samtidig kan fungere som en engageret cheftræner for SUB09.

Men da arbejdslivet byder på flere udenlandsrejser, primært på hverdage, som vil betyde, at Peter er fraværende fysisk til flere træninger, havde Peter brug for at have flere med omkring holdene. Derfor har SUB09 nu et helt team bag sig bestående af trænerassistenterne Anna-Katrine Mikkelsen, bedre kendt som AK, Kent Mogensen, Christian Boel og holdleder Cathrine Gejl.

AK er særdeles velkendt hos damerne og i klubberne, både som aktiv spiller gennem mange år, som spillerrepræsentant i dameudvalget og gennem sin trænergerning for SUB88.

Kent Mogensen er for mange også et velkendt ansigt, idet han også tidligere har været assistenttræner for SUB88 og har været en trofast tilskuer til mange af damernes kampe.

Christian Boel er for de fleste damer et nyt ansigt, og han vil heller ikke være så meget til stede fysisk, da han er bosat i Aarhus. Christian vil dog i tæt samarbejde med de øvrige i teamet stå for planlægningen af træningen og byde ind med forskellige træningsøvelser.

Sidst, men absolut ikke mindst, er vi utrolig glade for igen at have fundet en holdleder til 1. holdet, som vi i den grad har mangler siden Ena Klausen takkede af i starten af 2021.

Cathrine Gejl spillede en enkelt kamp i efteråret på 1. Holdet, men måtte desværre allerede i 1. Halvleg udgå med en slem knæskade. En skadestype, som hun også tidligere har været plaget af. Derfor kommer vi ikke foreløbigt til at få gavn af Cathrine inde på banen, men til gengæld får vi i hende en fantastisk holdleder på sidelinjen.

For 2. Holdet fortsætter Mathilde Siig og Maria Johansen som holdledere, hvilket både spillere og dameudvalget er særdeles tilfredse med.

I dameudvalget glæder vi os utroligt meget til det kommende samarbejde og sæsonenerne i 2023. Dameudvalget er nærmest allerede blæst bagover af den store opbakning vi har mødt, idet vi med ovenstående trænerteam også har fået to særdeles engagerede fodboldfamilier inden for døren. Bag Peter, som er Carolines Boels far, og bag Kent, som er Michelle Mogensens far, står to skønne mødre, som allerede nu har vidst deres velvilje omkring holdene ved at stå for servering af boller, kage mv. i samarbejde med Cathrine ved præsentationen af trænerteamet.

Den egentlige opstart med trænerteamet er ultimo januar 2023, men allerede fra uge 46 træner damerne både tirsdage og torsdage. Der vil forhåbentligt også komme et par træningskampe inden den egentlige opstart.

Træning for damerne er pt. tirsdage i Skals med fælles løbetur udendørs kl. 19.30 efterfulgt af indendørs fodbold i hallen fra 20.30-21.30.

Træning på torsdage kl. 19.00 er på skift i Borup og Ulbjerg med start i Borup i uge 46.

Tilmelding til træning foregår i app’en kampklar.

Her er billeder fra præsentation af dele af trænerteamet:

SUB 09 damerne ventede i spænding på, at døren skulle gå op, så de kunne se, hvem den (de) nye trænere er

Som billederne afslører var det overraskede og tilfredse damespillere, der tog imod de nye trænere. 

 

Trænerteamets bedre halvdele og resten af teamet havde sørget for lidt godt til ganen efter den korte træningsindsats og endelig præsentation af planen for holdet gennem vinteren og til foråret. 

Annoncesponsor for dette opslag er: