Donation til Borup Idrætsforening fra Vestjysk Bank

 

Fonden for Sparekassen i Skals har på deres seneste møde uddelt fondsmidler til blandt andet Borup Idrætsforeningen. Klubben havde søgt om tilskud til en række nye tiltag på stadionområdet i Låstrup. Herunder udskiftning af det nuværende gasfyr til en varmepumpe, udskiftning af hoppepuden, indkøb af udstyr til en krolfbane, ombygning af klubhusets køkken, opsætning af akustikloft og indkøb af nye borde og stole til kantine og mødelokale.

Filialdirektør hos Vestjysk Bank i Viborg Jan Kirkeby Sørensen havde på fondens vegne hidkaldt formand Poul Johannessen fra Borup Idrætsforening til overrækkelse af en gavecheck på 60.000, - kroner. Overdragelse af checken skete i forbindelse med klubbens oprykningskamp til serie 2 på stadion i Bjerregrav lørdag den 29. oktober 2022.

I samme forbindelse blev der overrakt en gavecheck på 50.000, - kroner til Hersom/Bjerregrav Idrætsforening. Penge søgt hjem til opførelse af et hegn, så klubbens bolde ikke hele tiden ryger ud i engen fra træningsbanen.

Borup Idrætsforening er taknemmelige for, at fonden har tilgodeset klubben med så stor en donation. Det giver klubben mulighed for at forbedre forholdene for klubbens medlemmer og gæster, og det er samtidig med til at gøre klubben mindre afhængig af ”sort” energi.

En kæmpe tak fra klubben til fondsbestyrelsen og Vestjysk Bank.

Annoncesponsor for dette opslag er: