Fortrinlig turnering for 60+ spillerne i Borup IF

Borup Idrætsforening har igen i 2022 været med i fodboldturneringen for de ekstremt erfarne fodboldspillere med aldersbetegnelsen 60+. Som navnet siger er det for fodboldspillere med mange fodboldkampe og år på bagen. Hovedreglen er, at man skal være 60 år, men ved fysiske elementer som runding omkring maven kan der gives dispensation for alderskravet. Det vigtige er, at spillerne er med på nogenlunde samme præmisser.

Normalt spiller disse ekstremt erfarne fodboldspillere 10 turneringer om året med 4 kampe á 15 minutter pr. stævne. I 2022 har de kun spillet 9 turneringer grundet aflysning på grund af tordenvejr, for i lighed med de yngre fodboldspillere, sættes livet ikke på spil, når de løber på banen. Faktisk lige omvendt, for det er almindelig kendt, at fysisk og socialt aktive personer lever længere og ikke mindst bedre, end andre ikke aktive befolkningsgrupper.

De øvrige hold i turneringen er Løgstrup, Vestmarken, VFF og Eastside. Alle klubber med gode erfarne fodboldspillere. Hvert hold afholder 2 stævner om året. Nogle steder falder det sammen med byfest eller andre sociale arrangementer, så man kan koble sig på disse arrangementer.

I 2022 har de dygtige spillere fra Borup IF vundet 5 af 9 turneringer. I de øvrige er holdet endt på 2. eller 3. pladsen. Der spilles på 5 mands mål og med fri udskiftning.

Holdet har i 2022 bestået af Kristian (Slemme) Nielsen, Tage Jespersen, Ole Hermansen, Poul Fredborg, Tonny Hermansen, Per (Blik), Ivan Johansen, Henrik Jessen og John Frandsen. Det er alle ekstremt erfarne fodboldspillere, og der er altid plads til nye udskiftere. Skulle der være læsere, som kunne tænke sig at komme med i målgruppen, der statistisk set lever længere, så er Tonny Hermansen kontaktperson. Han kan tilbyde en rolig opstart på udskiftningsbænken.

Annoncesponsor for dette opslag er: