Hvornår spillede Borup IF senest i serie 2?

I forbindelse med sagens oprykning til serie 2, har mange efterlyst information om, hvornår Borup If sidste spillede i serie 2. Der skal vi tilbage til 2007, hvor Borup rykkede ned i serie 3. Siden da har klubbens førstehold 2 gange været nede i serie 4 og vende. Billedet herover er fra 2001, hvor Borup IF rykkede op fra serie 3 til serie 2. Derefter spillede de i serie 2 i 2002 og 2003 med oprykning til serie 1, hvor holdet spillede i 2004 og 2005. I 2006 og 2007 spillede holdet igen i serie 2, og har altså ikke været så højt rangerende i de sidste 15 år.

Spillerne på holdet i 2001 var Jan Sørensen, Jørgen Nielsen, Klaus ”Gubbi” Kristensen, Flemming Lund, Steen Hansen, Per Sørensen, Thomas Tholstrup, Peter Skov, Søren Mogensen, Kim Skovgaard Jensen, Morten Møller, Lars Mogensen, Ole Lauridsen, Allan Hermansen, Jesper Würtz, Søren Jensen, Brian Jensen, Claus Nedergaard, Steen Madsen, Steen Hansen. Flere af spillerne på holdet i 2001 har sjovt nok spillere på holdet, der i 2022 igen har spillet sig op på serie 2.

Borup Idrætsforenings førstehold spiller i dag lørdag den 29. oktober 2022 kl. 1330 sæsonens sidste kamp. Kampen spilles på udebane og for Borup er der kun æren at spille om, for oprykning blev afklaret tirsdag aften, da dagens modstander Hersom/Bjerregrav IF tabte til ØK. Herrerne fra Borup er dog sat op til at vise, at de ikke havde brug for Øks hjælp til oprykningen, så Hersom skal nok få kam til deres hår.

Hersom/Bjerregrav IF har derimod meget at kæmpe for, for hvis de spiller uafgjort eller taber, kan Sparkær IF nå at overhale klubben i kampen om play off kampe til oprykning til serie 2. Der er derfor lagt op til en fantastisk kamp på banen i Bjerregrav.

Jan Sørensen fra Vestjysk Bank har oplyst, at han i kampens pause vil overrække Borup Idrætsforening en gavecheck på 60.000,- til en række tiltag på stadionanlægget i Låstrup.

Med andre ord er der noget at tage til Bjerregrav efter i eftermiddag. En god fodboldkamp, penge til klubben og selvfølgelige en efterfølgende oprykningsfest, som spillerne tager hul på i eftermiddag og fortsætter lørdag den 12. november kl. 1800, hvor idrætsforeningen holder afslutningsfest i Låstrup Forsamlingshus. Tilmelding kan fortsat nås indtil næste lørdag.

Vi ses i Bjerregrav.

Annoncesponsor for dette opslag er: