Borup IF sejrede fortjent i lokalt topopgør mod Skals FF i serie 3

Lørdag drog Borup over åen til et sjældent topopgør imod Skals. Borup lå inden kampen nummer 1 med 11 point mod Skals på andenpladsen med 9 point.

Der var byfest i Skals, så masser af lokale folk på lægterne. Dertil var masser af lokale Låstrup-folk mødt op til kampen. SUB88 spillere stillede med børnespillere til indløb og vejret var perfekt til fodbold, så det var den perfekte ramme til lokalopgøret.

Begge hold var ramt af afbud på dagen, men det var Skals, der kom bedst fra start. Efter et dumt boldtab, udnyttede målfarlige William Slavensky fejlen, da han efter et par korte træk hamrede bolden op i målhjørnet efter kun 2 minutter. Et fremragende mål.

Det tog sig noget tid for Borup-spillerne at komme sig over det, men formåede alligevel at sætte sig tungt på opgøret. Dog manglede den sidste vilje og gnist. Og det blev flere gange kun lige ved og næsten. Især kom Alfred Mikkelsen og Jannick Thorsager flere gange igennem i højre siden, men den sidste aflevering manglede. Skals havde en god chance, som August tog sig af.

Bedste Borup-forsøg var et flot langskud fra Bastian Terp, som Frederik Broberg flot viftede over mål. Men skuffende 1-0 til Skals ved halvleg.

Efter en lille opsang og nogle rokeringer, kom der mere flow og vilje i spillet. Især Johan Nielsen og Markus Enevoldsen spillede op til deres bedste. Og det gjorde ondt på Skals-spillerne. Der blev gået til den, men på en fair og respektfuld måde.

Efter 52 minutter havde Enevoldsen et godt langskud, som Frederik Broberg tog sig af. Ved den efterfølgende igangsættelse mistede Skals bolden til Alfred Mikkelsen, der fandt Markus Enevoldsen, som sendte bolden i et nærmest tomt mål.

Derefter sad Borup totalt på kampen, og i det 57 minut tog Johan Nielsen en forrygende dribeltur igennem Skals-forsvaret og fandt Rasmus Abildskov helt fri foran mål. Rasmus kunne let kunne sende bolden ind til 1-2 føring til Borup. Derefter var kampen vendt rundt. I det 62 minut kom afgørelsen - troede man. Johan Nielsen brød igennem og blev fældet til et straffespark. Unge Magnus Elkjær tog ansvaret på sig, men skød bolden over målet, så forløsningen kom ikke i den situation.

Borup havde muligheder for yderligere scoringer, men det blev ved de 1-2 til udeholdet. Borup er dermed fortsat ubesejrede i dette efterår, mens Skals måtte indkassere deres første nederlag i sæsonen.

Kampens spiller blev fortjent Johan Nielsen, som desværre spillede afskedskamp, da han flytter til København. Marcus Enevoldsen og Frederik Hvid spillede flot fodbold og stod også stærkt i billedet efter en god kamp.