Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Højslev Stationsby

Kampens spiller Alex Lund (Arkivfoto)

Men en fortjent 5-2 sejr over Højslev var det rart at kunne sætte 3 points på kontoen trods en lidt svingende præstation i 1.halvleg, hvor gæsterne førte 1-2 ved pausefløjtet.

Rasmus Abildskov bragte os tidligt i front med en scoring tæt ind over målet på Steffen Frederiksens indlæg.

Desværre scorede Tobias “Bøf” Sloth selvmål efter 10 min. og udlignede for gæsterne. Efterfølgende havde vi et par store afbrændere ved bl.a. Rasmus Abildskov og Sebastian Dam Kjær, men det var Højslev, som kom i front på en omstilling med ca. 10 min. tilbage af 1.halvleg.

Rasmus Abildskov måtte udgå efter små 20 min. pga. en forslået skulder, som efterfølgende måtte til tjek på skadesstuen.

I pausen ændrede vi nogle ting, og det ændrede straks kampbilledet. Indskiftede Jannick Thorsager og Alfred Lyngsø Mikkelsen satte fut i højre siden, og der var kun spillet 5 min. af 2.halvleg, da Alfred udlignede efter Jannicks forarbejde. Det blev 3-2 ved Alex Lund, da han sikkert omsatte Alfreds energiske gennembrud og skarpe indlæg. Jannick afsluttede senere flot og øgede til 4-2 -igen på Alfreds forarbejde. Christian Malik cementerede sejren på 5-2, da han alene med keeperen udplacerede ham sikkert. Assisten stod Alex Lund for.

Der stod Borup på hele 2.halvleg, og vi kunne godt have scoret yderligere.

Alex Lund fik hevet de fleste stemmer hjem, men generelt ydede alle en solid indsats. Der var debut til unge Jens Noe med fortid som ungdomsspiller i ØK og FC Salling.