Hæder til de standhaftige frivillige hjælpere i Borup IF

Bestyrelsen står klar til at tage imod klubbens frivillige hjælpere. 

Lørdag den 22. april holdt Borup Idrætsforening den årlige medhjælperfest, hvor klubbens mange frivillige hjælpere æres med en fest i klubhuset. 

Formand Poul Johannessen bød velkommen og takkede tusinde gange de 60 frivillige hjælpere, der var mødt frem til festen. De 60 frivillige hjælpere er ca. det halve af de frivillige hjælpere, som klubben har i faste udvalg og komiteer til forskellige aktiviteter. Der er f.eks. lotterispiludvalg, præmiewhist, teltrejsningsudvalg, byfestudvalg, økonomiudvalg, fodboldskoleudvalg, bestyrelse og mange andre mindre udvalg, så i hele eller dele af året arbejder for klubbens medlemmer. Ud over de faste udvalg er klubbens æresmedlemmer med ægtefæller inviteret med.

Endelig var faste medhjælpere til rengøring af klubhus og udendørs faciliteter, deltagere i arbejdsdage, kridtere og muldvarpsfangere inviteret med til festen. 

Poul oplyste medlemmerne om klubbens økonomiske situation, hvor klubben i 2022 endte med et overskud på 47.000, -  kroner på bundlinjen. Alt sammen et resultat af de mange hjælperes store indsats. 

Dorthe Frausing Østergaard fra Viborg Idrætsråd deltog for at overbringe klubbens frivillige hjælpere en kæmpe tak for det store frivillige arbejde, der udføres ikke bare i Borup Idrætsforening, men også i rigtig mange andre klubber i Viborg Kommmune. Dorthe overbragte formand Poul Johannessen en gavepakke som tak for klubbens frivilliges store arbejde. 

Ud over den generelle tak til klubbens frivillige hjælpere, fremhævede Poul Johannessen i år 4 særligt aktive frivillige hjælpere. Det var Peter Lund, Jens Ole Skovgaard Jensen, Bent Lyngsøe og Palle Thorsager, der alle har været frivillige hjælpere i lotterispiludvalget i over 40 år. De har hver 4. fredag arbejdet frivilligt i 5 timer til fordel for Borup Idrætsforening under det ugentlige lotterispil i Låstrup Forsamlingshus fredag aften. Poul oplyste, at det bliver til over 3.000 frivillige timer fra hver af de 4 hjælpere, hvilket er en enorm indsats. Faktisk snart 2 årsværk fra hver af hjælperene over de 40 år. 

Efter takketale var der frokost i form af sild og æg på rugbrød med snaps og derefter smørrebrød til alle med kolde fadøl fra Hancock. 

Poul Johannessen oplyste også, at bestyrelsen i år har valgt at udnævne endnu et æresmedlem. Det er Knud Jørn Skov, som i utallige år har arbejdet hårdt for klubben. Knud Jørn Skov har været en del af Borup Idrætsforening siden børneårene og har i rigtig mange år været ungdomskonsulent i SUB88. Her har han i mange år stået for fodboldture til Holland og Italien, og i de sidste 10 år har han været medinitiativtager til Borup Idrætsforenings 4. halvleg, som 2 gange om året holder et arrangement i klubhuset. 

Knud Jørn Skov var desværre selv forhindret i at deltage i medhjælperfesten, men han bliver kontaktet derhjemme og bliver så hædret til det kommende arrangement i 4. halvleg. 

Derefter var der fri hygge i klubhus og på fodboldbanen til ud på aftenen. 

Borup Idrætsforening takker alle frivillige hjælpere, som år ud og år ind giver en hånd på på og uden for fodboldbanen. 

Se flere billeder fra dagen via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: