Kampprogram Serie 2 - Borup IF - Sjørring B

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Borup kom på pointtavlen: Borup spillede i onsdags 0-0 ude mod Foulum. Det var en tæt affære, hvor begge hold havde muligheder for at tage sejren. Et gult kort og et offside mål til hvert mandskab var bare nogle af højdepunkterne. Borup gjorde hvad de kunne denne onsdag, men det rakte ikke til de tre point. Borup formåede dog at holde nullet og spillede generelt en rigtig god kamp med en masse fight og vilje i deres spil. Det var lige før, at Borup stak af med de tre

point, da Carsten Gundersen lige manglede en ekstra skostørrelse for at prikke den i mål. Så der er rigtig mange positive ting, at tage med fra kampen i onsdags.

Dagens modstander: Sjørring bliver en spændende modstander som Borup absolut ikke kender noget til. I foråret spillede de serie 3, hvor de rykkede op rimelig sikkert med 12 sejre og to nederlag. De har været lidt et elevator hold, som har lagt omkring serie 3 og 4 og sidst de var i serie 2 var i 2012. Så måske et hold der lidt ligesom Borup har været på en lang rejse for at komme tilbage i serie 2. Derfor skal det gerne være et hold Borup kan matche og vise at vi har et halvt års mere erfaring i serie 2.

Stillingen: Den nuværende stilling ser stadig ikke for godt ud med Borup-briller på. Det positive er, at Borup fik slettet nullet. Turneringen er stadig ny og holdene vinder på kryds og tværs mod hinanden så ingen grund til panik for Borup. Søndermarken ser dog ud til at være holdet man skal slå denne sæson, hvis man vil kæmpe med om topplaceringerne dette efterår.

Forventningerne til dagens kamp: Borup skal op i samme gear som de var mod Foulum. Borup var klar fra start og gjorde hvad de kunne. De samme takter skal findes frem til dagens kamp. Borup skal have samme indstilling og vilje til at kæmpe for at vinde hver en duel. Det er i dag på hjemmebane Borup skal have d eres første sejr her i efterårsturneringen og have nogle mål på kontoen! Så selvom hovedbunden klør lidt efter Fyrværkerifestival i Viborg, så tag ud og støt

Borupholdet til deres første sejr!

Borup IF ønsker hermed go´kamp!

Se hele kampprogrammet i PDF udgave via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: