Referat serie 2 herrer - Borup IF - Viborg Søndermarken

Se hele kampprogrammet via dette link.

For Borup IF var dagens 0-4 nederlag på hjemmebane imod Viborg Søndermarken. En helt fortjent sejr til gæsterne.

På dagen var de bare bedst, og kampen var nærmest afgjort efter 7 minutter, hvor de efter to effektive omstillinger og flotte scoringer havde bragt sig i front med 0-2.

Vi kom dog udmærket med igen, men var slet ikke farlige.

Gæsterne fik direkte rødt kort før pausen, da deres sidste mand nedlagde Henry Elkjær i en omstilling. Udvisningen var en livline, men trods overtal i 50 minutter formåede vi kun sporadiske muligheder til Tobias “Bøf” Sloth og Alex Lund. Søndermarken parkerede bussen, lukkede os ned, og så var de ellers yderst effektive på deres omstillinger, som også kastede to scoringer af sig i 2.halvleg.

Spillerne arbejdede udmærket for sagen, men gæsterne var bare dygtigere og spillede en flot kamp.

Frederik Hvid hev flest stemmer hjem foran Henry Elkjær og Sebastian Dam Kjær.

Men også tilbagevende Aske Vendelboe og Alfred Lyngsø Mikkelsen arbejdede godt for sagen.

Vi har i sommerpausen sagt farvel til stamspillerne Simon Andersen og Magnus Nielsen. Derudover spillede Alex Lund sidste kamp for denne omgang.

Så nu skal vi lige genfinde os selv igen og spille nye spillere ind. Vi får vores sag for i denne sæson, men vi vil spille vores chance, og vi er klar til at give den gas igen på onsdag imod Foulum.

Savnet af skadede Magnus Elkjær gør også ondt for tiden. Holdet savner hans kreativitet på den sidste tredjedel. Men vi håber, at han snart er klar igen😊