Støt Borup I.F. Jylland, hver gang du tanker brændstof

Borup Idrætsforening Jylland har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte idrætsforeningen., hver gang du tanker benzin eller diesel. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter Borup I.F. Jylland med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Borup I.F. en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så kan du logge ind på ok.dk og tilføje Borup I.F. som den klub du ønsker at støtte.  Husk at der findes mere end én idrætsforening med navnet Borup IF, så kik efter det gule logo med de blå fodboldspillere. Du kan ringe til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Borup I.F. Jylland nu.

Støt ekstra med OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til Borup I.F. Jylland

Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sponsoransvarlig i Borup I.F. -  Søren C. Mikkelsen på 81886669 eller scmikkelsen@gmail.com.

OK tanke i nærheden.

OK har tankstationer over hele Danmark. Nærmeste findes i Møldrup, Gedsted, Løgstrup og med hele 3 tankstationer i Viborg.