Borup If vandt første træningskamp i forårets optakt til serie 2

Borups nyoprykkede serie 2 hold startede forberedelserne til comeback sæsonen, med en pludselig arrangeret træningskamp mod Skive serie 3. Der fik afbud fra deres modstander, og så sagde  Kristian Kjær ja tak til og spille med et lidt alternativ hold.

Men Borup viste sig hurtigt at være en tand stærkere end Skive holdet. Og med mål af Sebatian Kjær og Jeppe Bleichen på 2 glimrende oplæg af Alfred L M kom holdet hurtigt foran 2-0 og før pausen blev det også 3 og 4-0. På mål af Christian Malik og Af halvlegens store spiller Alfred.

Efter pausen reducerede Skive men hurtigt scorede Rasmus A til 5-1, det mest pudsige var det var i mod Tobias Sloth. Der havde givet Skive en hjælpende hånd da deres målmand var gået i stykker.

Det blev slutresultatet  5-1.

For Borup gjorde Alfred mest bemærket, men solid spil af midtbane trioen Magnus Nielsen, Simon Herman og Christian Malik skal også roses.

Borups nytilkommende Kasper Ambrosius og Henry Elkjær var forhindret sammen med en del andre til den pludselig opstået kamp.