Fodboldopstart i Borup IF - Forår 2023

Fodboldopstart i Borup IF

Borup havde 2 herrehold, der var gået videre til Jyske Mesterskaber i indendørs fodbold i år. Derfor blev standerhejsningen lørdag den 4. februar aflyst og flyttet til tirsdag den 7. februar til en let aftentræning efterfulgt af suppe i klubhuset. Derfor var det heller ikke muligt at mødes om flaghejsning for det var mørkt.

18 herrespillere var på årets første græs og fik gang i fodboldstøvlerne til at støve boldene af. Træner Kristian Kjær tog imod spillerne og står for træningen på 3. sæson. Igen i år sammen med assistenttræner Steffen Frederiksen, og målmandstræner Bo Soelberg.

Af de 18 spillere på træningsbanen var Kasper Ambrosius, Henry Elkjær Jensen og Viktor Vasegaard nye i Boruptrøjen, så en helt speciel velkomst til de nye spillere.

Efter en let omgang træning og en god lille træningskamp, havde Karin tilberedt fødselsdagssuppe i klubhuset.

Formand Poul Johannessen bød velkommen til en ny sæson. Denne gang i serie 2 for første gang siden 2005, så det bliver spændende at følge, og der bliver lidt længere til udebanekampene, når hold som Fårvang, Hornbæk og Bjerringbro skal gæstes. Der er dog også mange lokale hold i puljen som Viborg Søndermarken, Viborg FF og ikke mindst Foulum og Hersom/Bjerregrav.

Poul er jo en erfaren herre ud i fodboldens verden, så han dristede sig til at give holdet et godt råd med på vejen. Det var at gå efter point fra første færd, for point har lige stor værdi, om de blive høstet først i sæsonen eller i de sidste kampe. Poul bød nye som etablerede spillere velkommen og opfordrede spillerne til at støtte op om klubbens og de frivilliges arrangementer. Poul løftede også sløret for, at klubben arbejder for at der arrangeres events ved hjemmekampene og selvfølgelig fortsætter vores succes med udendørs grillpølser og fadøl ind i den kommende sæson.

Kristian Kjær tog ordet og bød velkommen til hans 3. sæson i Borup IF. Senest med oprykning fra serie 3 til serie 2, hvilket også forpligter klubben såvel som spillerne. Målet for sæsonen 2023 må være at etablere sig i serie 2, og det er ikke urealistisk med den forholdsvis lokale pulje, som vi er endt i her i foråret. Dog kræver det, at spillerne prioriterer fodbolden og kommer til træningen hver gang, og at spillerne melder ud i god tid, hvis de er forhindrede, så kampe evt. kan flyttes om nødvendigt.

Der er planlagt 4 træningskampe i opstarten inden sæsonpræmiere på udebane i Viborg Sdrm, den 26. marts kl. 1615. Trænere opfordrede spillerne til fortsætte med løbeskoene mellem træningerne, indtil træningskampene tager over. Vi skal  jo nødig gå ned på luft, når det går løs på grønsværen i foråret.

Vel mødt til endnu en fantastisk fodboldsæson i Borup IF.

Se flere billeder fra fodboldopstarten via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: