Byfesten i Låstrup Fredag - NERF, Banko, U70, 7a-side og Rafleturnering

Fredag aften ved byfesten i Låstrup var dels for bankospillere, da der var kæmpe sponsor Gave lotterispil i Låstrup Forsamlingshus. Gevinster for over 25.000 kroner ventede de 120 spillere, der i dagens anledning mødte op for at udfordre chancen.

På multibanen på stadion blev der om eftermiddagen afviklet NERF turnering. En turnering for hold på 3 personer, der skal erobre et trofæ fra modstanderne. På multibanen var der opstillet forhindringer, og deltagerne er forsynet med skydevåben, der kan skyde med skumgummiprojektiler. Bliver man ramt må man ud og så er det jo lettere at hente trofæet i modsatte ende af banen. Vinder af turneringen blev holdet med navnet Pant A bestående af Marius, Mads, Victor, Elias og Marco. Holdene der måtte se sig besejret var FC Møgungerne og Team et eller andet. Tillykke til de dygtige vindere. Foto fra dysten indsat herunder:

På den nye bane spillede U70 spillerne deres turnering mellem 5 hold fra Viborg opland. Her taler vi om ekstremt erfarne fodboldspillere, der gennem et helt liv har forfinet teknik og boldberøringer. At konditionen så ikke er som hos en 20 årig hentes nemt, når alle er på samme niveau. Alle ville blive forundrede over, hvad disse spillere egentlig kan klare. Deltagere i turneringen er samme hold, som mødes i alt 10 gange i løbet af året. De 5 hold fra henholdsvis Borup IF, Vestermarken, VFF, Løgstrup og Houlkær/Overlund spillede alle mod alle. Tonny Hermansen oplyste, at der var mange tætte dyste på fodboldbanen. Vejret var fantastisk fodboldvejr, Borup IF havde stillet 2 fantastiske dommere til rådighed i form af Kurt Elkjær og Bent Ilsøe Nielsen. Tak til dem. Vinder af dagens stævne blev Vestermarken med 10 point tæt forfulgt af hjemmeholdet fra Borup IF med 8 point. Derefter Løgstrup med 6 point, Viborg FF med 2 point og endelig Houlkær/Overlund med 1 point. Der blev ialt scoret 22 mål, så selv om målene i 5 mands fodbold er små, så kan de ekstremt erfarne fodboldspiller godt snøre hinanden. 

Dagens kampe blev fejret over 2 kasser øl, som deltagerne delte mellem de 5 hold. Derefter var der frikadeller og kartoffelsalat i byfestteltet, mens der blev varmet op til dagens sidste udfordring i rafleturneringen.

På kampbanen deltog 6 tilmeldte hold i en lidt yngre udgave af fodboldturnering under navnet 7aSide turnering. De spillede som navnet siger på 7-mands mål og med 7 spillere af gangen. Ældste deltagere her var fra Borups egen U40 række og yngste fra SUB88 U16 hold. Der var derfor stor forskel på erfaringsniveau, men nok også på konditionen. 

Vinderne blev spillerne på billedet herunder og ja de vandt faktisk også turneringen i 2022. Spillere der har spillet på hold sammen i netop SUB88, men som nu gør det godt på Borups serie 3 hold.

Dagens meny i Engtramperkroen var frikadeller med kartoffelsalat. Her blev der for alvor gået til vaflerne, for alle fodboldspillerne på de 11 fodboldhold havde købt mad med i prisen for at deltage i fodbold. Desuden mødte byens borgere talstærkt op for at spise med og for at hygge sig i det flot udsmykkede byfesttelt. 600 frikadeller blev langet over disken. 125 menuer solgt, så der var travlt blandt de frivillige i køkkenet.

Senere på aftenen vandt Flemming Lund rafleturnering for 6. gang. Se særskilt opslag om det herunder

Se opslag om rafleturnering via dette link. 

Se flere billeder fra aftenen via dette link. 

Lørdagens program byder på fælles morgenbord sponseret af Vestjysk Bank.

Derefter er der inviteret til dyst mellem tilmeldte hold under navnet "Diskodysten". Alle kan stille op til dysten, som foregår på Låstrup Stadion lørdag hen over dagen med finale lørdag eftermiddag. 

Efter Diskodysten er der fri leg på forskellige spil og lege på hele stadionområdet, og der kan hele dagen købes mad i Engtramperkroen, købes fadøl i Hancock baren og købes grillpølser ved kridsternes gasgrill. 

Som afslutning på byfesten er der stor fest i byfestteltet. Skulle muligheden for at melde sig til festen have gået din næse forbi, så henvend dig til Henriette Mikkelsen. Der er sjældent noget, der er for sent i Borup, og vi har jo plads til alle. 

Vel mødt til nye gode hyggelige timer i Låstrup. 

Annoncesponsor for dette opslag er: