Referat serie 2 - Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Én af kampens spillere Kasper Ambrosius

Den anden af kampens spillere Magnus Elkjær

Det var et meget opsat og godt spillende Borup-mandskab, som sendte gæsterne fra Hersom/Bjerregrav hjem med et 5-1 nederlag i bagagen.

Torsdagens træning havde været på et ganske højt niveau med tænding, engagement og energi. Og det var et udtryk, som jeg ønskede at se i lørdagens kamp - især taget kampens betydning i betragtning. Og jeg fik som ønsket, for det var en flok yderst tændte Borup-spillere, der gik på banen i lørdagens dyst, og som leverede varen fra første fløjt. Allerede efter 30 sekunder havde Magnus Elkjær prikket bolden fra en H/B-forsvarer og sendt bolden i mål efter to forsøg.

Magnus var helt i hopla i første halvleg, og han var også med et fremragende oplæg til lillebror Henry ophavsmand til 2-0 scoringen, da Henry alene med keeperen sikkert scorede.

H/B kom bedre med i 2.halvleg, og vestre back Nikolaj Rasmussen reducerede med et meget flot langskudsmål til. Vi havde mistet lidt momentum, men genfandt hurtigt rytmen igen. Alfred Lyngsø Mikkelsen spillede flot Kasper Ambrosius fri til 3-1 scoringen, da Kasper iskoldt sparkede mellem benene på keeperen.

Henry bragte os på 4-1, da han opsnappede bolden, legede kispus med forsvaret og lagde sikkert bolden i kassen. Indskiftede Christian Malik afsluttede målshowet, da han nærmest gentog Henrys bedrift ved 4-1 scoring, da endnu et sløset H/B opspil blev brudt.

Vi var totalt overlegne denne lørdag, men vi havde også meget mere på spil end udeholdet.

At vi med en runde tilbage indfriede målsætningen om at redde os i serie 2 en runde før tid, er en kæmpe ros til spillerne, som virkelig har rykket sig og bygget på her i foråret.

Så der var stor lettelse og kanon stemning, da dommeren fløjtede af. Og stor ros og tak til Viborg FF og tidligere træner i Borup, Svend Aage Kristensen, fordi de trods allerede oprykket til serie 1 tog kampen imod Foulum seriøst og gav os en hjælpende hånd.

Kasper Ambrosius og Magnus Elkjær fordelte stemmerne ligeligt imellem sig, og begge spillere var denne lørdag i særklasse.

Positivt var det også med comeback til Simon Andersen, som fik de sidste 20 min., efter han har siddet ude med en skade siden medio april.

Nu vil vi slutte godt af i Foulum, inden drengene fortjener en god pause, inden Fjends Cup melder sig.