Referat serie 2 - Fårvang IF - Borup IF

Endnu engang må jeg tage hatten for mine spillere efter onsdagens kamp i Fårvang, som vi fornemt og yderst disciplineret vandt 2-0 efter 0-0 ved pausen.
Vi var hårdt ramt på mandskabsfronten, hvilket betød sæsondebut til Magnus “Mini” Ganderup Kristensen samt et opsigtsvækkende comeback til klublegenden Flemming Lund, som i en alder af 56 år fik de sidste 10 minutter på banen.
Men som i de sidste mange kampe præsterer drengene bare på banen, uanset hvor mange afbud og skader der er. Og det er jeg vitterlig imponeret over…
Kampen i Fårvang blev afviklet på et lækkert græstæppe, og Borup-drengene spillede hurtigt og tempofyldt, og havde adskillige muligheder for at komme til scoringschancer, men den sidste snert og præcision manglede.
2.halvleg var ca.10 min. gammel, da Christian Malik med et tørt venstrebenshug på Henry Elkjær og Jannick Thorsagers forarbejde bragte os i front.
Fårvang forsøgte, som forudsagt under kampoplægget, kampen igennem med at stå dybt og satse på omstillinger eller lange bolde op på deres fysisk stærke angriber, men de bageste geled havde godt styr på det og tillod ikke Fårvang ikke en reel scoringschance. Derfor var det også fuldt fortjent at August i målet og defensiven spillede til 0!
Selvom Carsten Gundersen fik et tyndt gult kort, udnyttede brødrene Elkjær undertallet til at sætte 2-0 scoringen ind, da Henry alene med keeperen spillede på tværs til storebror Magnus, som med lethed sparkede bolden i det tomme mål.
Mange spillede en flot kamp, men højreback Jannick Thorsager var flyvende denne aften og høstede fortjent de fleste stemmer.
Vi har allerede kamp igen fredag aften hjemme imod det suveræne tophold, som vi vil gøre alt for at drille.
Drengene tror på tingene for tiden, og jeg tror på drengene. Vi får vores sag for, men vi lægger os ikke ned frivilligt.😊
/Krudt
Annoncesponsor for dette opslag er: