Referat - serie 2 Borup IF - Foulum IF

Et fortjent 0-3 nederlag måtte Borup IF serie 2 herrer indkassere i lørdagens kamp. Foulum var langt de bedste og dominerende i 1.halvleg, mens 2.halvleg var meget mere jævnbyrdigt og fornuftigt spil fra vores side.

Desværre udgår en stærkt spillende August Ivik i målet med en mindre hjernerystelse ifm. med udeholdets 0-1 scoring. August ville kaste sig ned over bolden, samtidigt med at Frederik Hvid ville cleare den. August blev ramt i hovedet og måtte i pausen lade sig erstatte af en småskadet Kasper Ambrosius, der påtog sig den tvivlsomme ære mellem stængerne.

Modgangen er stor lige pt. på mandskabsfronten. Alfred Lyngsø Mikkelsen, som er en kæmpe nøglespiller, fik et brud i hånden sidst i træningen forrige torsdag, og han spillede sin sidste kamp i dette efterår i hjemmesejren imod MorsØ.

Han er hårdt savnet. Derudover fik Tobias “Bøf” en tvivlsom karantæne efter kampen imod Viborg Søndermarken på grund af en prekær sag med dommeren, hvor dommeren indberettede både Tobias og mig (Kristian Kjær), fordi vi ikke sagde tak for kampen til ham. Samme forseelse, men karantæne til Tobias og en løftet finger til cheftræneren. En sag som man kunne skrive meget om!

Men den store modgang og udfordringer på mandskabssiden forplanter sig. Modstanderne kommer for let til scoringerne, og vi er ikke farlige nok i den anden ende. Der arbejdes fint, men heldet og den sidste dygtighed er ikke med os. I foråret var vi med længder bedre end et hold som Foulum. Men nu betaler vi regningen for mange spillerafgange, skadede -og karantæneramte spillere.

En redning ser yderst svært ud, men vi vil bruge de sidste kampe på at slutte ordentligt af og ikke slå op i banen. Modgang gør en stærkere, så det skal spillerne tage med og udvikle sig ud fra.

Sebastian Dam Kjær hev langt de fleste stemmer hjem og blev fortjent kampens spiller.