Referat serie 2 herrer Borup IF - Thisted FC

3-3 blev resultatet af lørdagens bundkamp hjemme imod Thisted. Den kraftige vind gjorde betingelserne yderst svære. Det var ikke kønt fodbold.

Vi kom hurtigt i front ved Magnus Elkjær på Christian Maliks stikning. Samme Elkjær burde kort efter have øget føringen, men brændte alene med keeperen på Sebastian Dam Kjærs frispilning. Kort efter udligner Thisted på et drøn af et langskud. Kort før pausen bringer de sig i front.

En opsang i pausen hjalp lidt. Vi fik skabt store chancer, ig brødrene Elkjær ramte begge overliggeren, inden Jannick Thorsager med lidt hjælp fra en forsvarsspiller fortjent fik udlignet til 2-2 på Malthe Trinderups hælaflevering. Magnus Elkjær scorer til 3-2 - igen med Malthe Trinderup som oplægger, og vi sidder på det hele. Desværre er Steffen Frederiksen uheldig med en clearing kort efter og sender bolden i eget net.

Et yderst skuffende resultat,  og en nedrykning er nærmest cementeret.

Vi har bare ikke været dygtige nok i efteråret, og niveauet er ikke til serie 2 pt., så en nedrykning man ikke kan sige noget til.

Magnus Elkjær spillede en stor kamp og hev de fleste stemmer hjem.