Referat jyllandsserien kvinder - Mejrup - SUB 09

Mandag aften spillede SUB 09 damerne i Mejrup. En perfekt september aften til fodbold med skyfrihimmel og ingen vind.

Første halvleg

Halvlegen begynder sløvt fra vores side. Vi holder ikke længe nok i bolden, og skyder den frem i blinde. Efter 20 minut sparker en Mejrup spiller et langskud og den dykker ned lige over Line til 0-1. Det sidste kvarter bliver lidt bedre fra vores side, men i det 44. minut er Mejrup igen på pletten og scorer til 0-2. I pausen kommer en opsang fra trænerne, om at vi skal spille bedre. Træner Peter Boel bruger udtrykket, at vi spiller “som en pose nødder”.

Anden halvleg

Allerede det første minut i anden halvleg, viser sig at være bedre end hele første halvleg, og i 46’ scorer Caroline til 1-2, efter rod og tumult i Mejrups målfelt.

Et rørende øjeblik sker i 60. minut, hvor Kathrine Bach Møller, kommer på banen efter 2,5 års skadespause. Allerede 2 minutter efter viser hun, hendes enorme rolle på holdet, med en chance på mål, desværre går den ikke ind. Men det var en fornøjelse igen at se hende slide på midtbanen.

Vi har et godt tag på anden halvleg, hvor vi kun er bagud med ét mål, men desværre får Mejrup en friløber og scorer til slutresultatet 1-3.

Kampens spiller blev Maja, som spillede en suveræn kamp på toppen med en masse fight og selvfølgelig hendes gode indlæg.

Referent: Michelle Drejdal Mogensen