Referat serie 2 - Borup IF - Strandby IF Farsø

Arkivfoto målmand Tobias "Bøf" Sloth.

Med dagens ufortjente 0-1 (0-1) nederlag til Strandby/Farsø må vi bare konstatere, at vi er ramt af et bundholds lod. Marginaler falder på ingen måde ud til vores fordel, og det kom også til udtryk under dagens kamp. Det var et fysisk stærkt og rutineret udehold, som tidligt i kampen straffer en fejl i bagkæden, da en ufarlig bold bliver mistimet og ryger hen til en Strandby-spiller, som fra kanten af feltet flot sparker ind.

Udeholdet havde ikke meget at byde på, men i den anden ende brændte vi på det skammeligste 5 giga chancer, som simpelthen skal udnyttes, hvis man vil vinde fodboldkampe.

Men held, dygtighed og selvtillid hænger ofte sammen, og lige pt. mangler vi det sidste til at færdiggøre tingene. Og det er selvfølgelig dybt frustrerende. Og i dag kunne man tydeligt mærke på spillerne, at en kamp som i dag aldrig må tabes.

Spillerne skal roses for at arbejde stenhårdt og for at skabe de nødvendige chancer. Ligeledes lukkede vi godt af i dagens kamp, så jeg har ikke en finger at udsætte på den front. Synd for de spillere som brænder chancerne, men der er ikke andet for end bare at knokle på… Bøtten vender forhåbentligt på et tidspunkt. Gerne snart. Vi skal fremover bare udvise samme indstilling som i 2.halvleg i dag.

Endnu engang spillede Alfred Lyngsø Mikkelsen en flot kamp, hvor han flere gange satte sine medspillere op til scoringsmuligheder. Men det var keeper Tobias “Bøf” Sloth, som hev flest stemmer hjem i tæt kapløb med Alfred.

/Krudt

Arkivfoto Alfred Lyngsø Mikkelsen. 

Annoncesponsor for dette opslag er: