Fest for de frivillige hjælpere i Borup IFs faste udvalg

Formand Poul Johannessen bød velkommen og opråbte senere lotterigevinster

Bestyrelsen havde sved på panden for der skulle afvikles spisning, lotteri, holdes taler og meget mere. Her Formand Poul Johannessen og Line Bach Møller i aktion. 

Lørdag den 13. april holdt Borup Idrætsforening den årlige medhjælperfest, hvor klubbens mange frivillige hjælpere æres med en fest i klubhuset. 

Formand Poul Johannessen bød velkommen og takkede tusinde gange de 60 frivillige hjælpere, der var mødt frem til festen. De 60 frivillige hjælpere er ca. det halve af de frivillige hjælpere, som klubben har i faste udvalg og komiteer til forskellige aktiviteter. Der er f.eks. lotterispiludvalg, præmiewhist, teltrejsningsudvalg, byfestudvalg, økonomiudvalg, ungdomstrænere, fodbolddommere, fodboldskoleudvalg, bestyrelse og mange andre mindre udvalg, så i hele eller dele af året arbejder for klubbens medlemmer. Ud over de faste udvalg er klubbens æresmedlemmer med ægtefæller inviteret med.

Endelig var faste medhjælpere til rengøring af klubhus og udendørs faciliteter, deltagere i arbejdsdage, kridtere og muldvarpsfangere inviteret med til festen. 

Poul oplyste medlemmerne om klubbens økonomiske situation, hvor klubben i 2022 endte med et overskud på rundt regne 100.000, -  kroner på bundlinjen. Alt sammen et resultat af de mange hjælperes store indsats. 

Poul oplyste også at bestyrelsen har besluttet at udnævne et nyt æresmedlem af klubben. Poul oplyste, at klubbens nye æresmedlem er en mand, der har spillet fodbold I Borup IF gennem mange år, han har været træner for klubbens damesenior og juniorpiger blandt andet i samarbejde med Ulbjerg IF. Han har været aktiv i forbindelse med klubbens afvikling af jule- og damestævner. Han spillede dilettant i forsamlingshuset, da Borup IF stod for det arrangement. Personen har en stor fodboldviden, han har været holdleder for førsteholdet igennem mange år og har ligeledes i mange år været med i klubbens fodboldudvalg på herresiden. Desuden har personen en stor viden om græs og fodboldbaner, så hans håndelag på det område har klubben også gennem mange år været begunstiget af, så naboklubber og gæster har beundret vores baner. Poul kaldte Poul Børge Tovgaard op til overrækkelse af bevis for udnævnelse som æresmedlem. Der blev kvitteret med stor klapsalve fra de øvrige frivillige hjælpere i klubhuset. Stort tillykke til Poul Børge. 

Efter takketale var der frokost i form af sild og æg på rugbrød med snaps og derefter smørrebrød til alle med kolde fadøl fra Hancock. 

Peter fra OK var tilstede i klubhuset for at præsentere sponsorens produkter og der var mulighed for at få en samtale med OKs repræsentant under og efter spisningen. Det resulterede i mange aftaler med OK, hvor køb af produkter medfører støtte til Borup Idrætsforening. 

Derefter var der fri hygge i klubhus og på fodboldbanen til ud på aftenen. 

Bestyrelsen havde travlt ved fadølshanerne, mens snapseflaskerne gik rundt. 

Bankoudvalget på plads og klar til at hyre nye hjælpere. Gerne en opråber, hvis nogen har lyst til at prøve kræfter med den tjans. Ligner arrangementet noget du kunne tænke dig at deltage i, så er der mulighed for at blive bankohjælper eller mange andre frivillige tjanser. Henvendelse til bestyrelsen, hvis det frister.  

Borup Idrætsforening takker alle frivillige hjælpere, som år ud og år ind giver en hånd på på og uden for fodboldbanen. 

Se flere billeder fra dagen via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: