Referat Borup IF serie 3 herrer hjemme mod Tjele Vest Sport

Torsdag aften tog Borup IF imod TVS på Låstrup Stadion i en tidlig topkamp, hvor hjemmeholdet kunne udbygge forspringet til forfølgerne i toppen af puljen. Det blev dog aldrig rigtig en god kamp for Borup holdet som fra kampens start af hang lidt efter i tanke og handling.

TVS pressede højt i kampens indledning og det gav pote efter 15 minutter spil, da en opspilsfejl fra Borups forsvar hurtigt blev opsnappet og omsat til scoring.

TVS forsatte halvlegen igennem med at stå højt og presset Borup til mange fejlafleveringer. Holdene gik til pause ved stilling 0-1.

Anden halvleg var knap nok fløjtet igang før dommeren satte sig selv i fokus ved at dømme straffespark til TVS. I situationen var der rigtig nok frispark da Frederik Hvid tabte en markering og måtte stoppe TVS angriberen, men hele situation forgik over en meter udenfor straffesparksfeltet. Alle spillere stod noget forvirret på banen da dommeren pegede på straffesparkspletten, men dømt var dømt. Tobias Sloth i målet reddet bolden flot i første omgang men desværre kom TVS først på bolden og scorede til 0-2.

En træls start på anden halvleg for Borup som nu skulle prøve og kæmpe sig tilbage i kampen. Det blev dog bare aldrig rigtig Borups kamp, hvor marginalerne heller ikke faldt ud til hjemmeholdets fordel. Borup var sjældne gæster foran TVS mål, hvor få halve chancer aldrig rigtig nåede at blive farlige. TVS lukkede og slukkede kampen kort før tid til 0-3 med et flot kontramål uden chance for Tobias målet.

En skidt dag på kontoret for Borup, som tabte kampen fortjent til et godt spillende TVS hold.

Kampens spiller blev Tobias der trods 3 indkassere mål gjorde det godt i målet.

Næste kamp er lørdag den 4. Maj kl. 13:30 på hjemmebane imod Karup/Kølvrå 07.

SUB 09 damerne spiller efterfølgende kl. 16:00 en vigtig bundkamp imod Hover/Ølstrup. Så tag venner og familie med på Låstrup stadion til en hyggelig og spændende dag.