Referat SUB 09 Jyllandsserien ude mod Lemvig

Fredag aften den 12. april kørte SUB 09-damerne til Lemvig for at spille mod et af puljens stærkeste hold. En kamp hvor taktikken var at holde dem fra chancer, så lang tid som muligt for at frustrere dem, og derefter sætte vores offensive spil ind.

Første halvleg

Kampen starter meget lige mellem de to hold. Efter 10 min har Maria Dalsgaard et langskud på mål, men som målmanden desværre redder. SUB 09-damerne formår at holde Lemvig fra chancer det meste af første halvleg, udover et skud på overlæggeren, og da Lemvig i over tiden af første halvleg (45+1’) scorer til 1-0. En ærgerlig stilling at gå til pause med, da det ikke viste et billede af, hvor hårdt og godt SUB-holdet havde spillet i 1. halvleg.

Anden halvleg

Et hårdt kæmpende SUB-hold skal ud at reducere stillingen, men i 54’ scorer Lemvig til 2-0. Dog har Kathrine kort efter også et langskud på mål, som desværre ikke går ind. Igen i 64’ scorer Lemvig til 3-0, som også bliver kampens resultat. Resten af kampen er hård for SUB-damerne, som har brugt mange kræfter og energi på at lukke ned for Lemvig, som stadig har mere at give af. Holdet må gå derfra med et nederlag.

Kampens spillere blev Sandra, Kathrine og Maria Dalsgaard med 3 stemmer hver. Alle tre spiller kæmper en fremragende kamp, ligesom resten af holdet.

Næste kamp er på lørdag mod Morsø. Kampens spilles i Ulbjerg kl. 14. Sæsonens første hjemmebane kamp, så kom og støt op om damerne. Derudover spiller Ulbjergs serie 3 hold kl. 12, og serie 4 spiller kl. 16. Så med tre hjemmebane kampe, bliver det en lørdag i fodboldens tegn.