HUSK Lokaldysten Nr.Rind-Låstrup torsdag den 16. maj 2024

Torsdag den 16. maj 2024, kl. 1715 er Låstrup og Nr.Rind igen klar til at dyste med kommunens øvrige lokalsamfund i gang, løb og cykling, men også i opbakning til vores arrangementer.

Det er vigtigt for arrangørerne at gøre opmærksom på, at arrangementet ikke kun er for sportsudøvere. Det er også for byernes øvrige beboere, som bare gerne vil støtte op om vores arrangementer. Mindste distance, hvor man kan bidrage til at samle kilometer i konkurrencen er en gåtur på 1 kilometer. Man har 1½ time til at vandre, løbe eller cykle på de 3 ruter alle med udgangspunkt fra forsamlingshuset i Nr.Rind.

I 2024 har vi aftalt med forældre til de fodboldbørn, der skal på fodboldtur til udlandet næste år, at de sørger for at grille pølser, sælge drikkevarer, kaffe og kage. Alle opfordres til at støtte op og købe noget i de frivillige boder.

Kan man ikke gå, løbe eller cykle, så kan man måske bidrage med at vise vej, dele elastikker ud, skære frugt, bringe vand eller bare være på pladsen for at vise opbakning.

Vand og frugt er gratis under hele arrangementet.

Har du mulighed for og lyst til at hjælpe, så kontakt Morten på tlf. 41783523.

Se hele opslaget i PDF version via dette link. 

Mvh. Lokaldystudvalget

Annoncesponsor for dette opslag er: