Referat serie 3 - Borup IF - Karup-Kølvrå 07

Lørdag eftermiddag tog Borup imod Karup/Kølvrå 07 i en kamp hvor hjemmeholdet fra Borup, var hårdt ramt af skader og afbud.

Kampen startede meget lige hvor Borup nok var tættest på at komme på måltavlen. Christian Malik have 2 gode muligheder uden at det resulterede i mål.

KK07 satte sig herefter lidt mere på kampen, og de var da os tæt på at få scoret. Tobias Sloth i målet reddet dog flot skuddet og holdene gik til pause 0-0.

Anden halvleg forsatte meget som første halvleg sluttede. Borup stod lidt mere afventende og solidt i kæderne, hvor alle mand arbejde godt. KK07 kom til flere gode chancer på indlæg, der dog blev clearet af solidt spillende Borup forsvar. En enkel stor chance opstod til Borup da et indlæg fra venstre side fandt Malthe Trinderup, der med lidt mere held kunne have gjordt det til 1-0. Men afslutningen ende desværre midt i målet, hvor målmanden kunne rede forsøget.

Med godt 25 min tilbage af kampen kom en gammel kending af klubben på banen for Borup. Niels Klausen som er tidligere træner i klubben, blev kaldt ind da skaderne desværre er ved at hobe sig op for Borup holdet. Dejligt at se Niels tilbage i trøjen, der os kom ind med en masse rutine og gejst.

KK07 pressede på til sidst men uden rigtig at blive farlige. Kampen ende 0-0 som nok må siges at være godkendt for Borup.

Mange skader gør det ikke nemt at holde en kontinuerlig trup lige pt, men vi kæmper videre og håber snart på at det lysner lidt på den front.

Kampens spiller for Borup blev Marcus Hansen, der med en flot debut på midtbanen, trak flest stemmer fra holdkammeraterne.

Næste kamp er på torsdag d. 9 Maj kl. 14:00 hvor vi skal en tur ind på Rughavevej og møde Viborg FF.