Referat Borup IF serie 3 ude mod Ulbjerg IF

Længe ventet blev forårssæsonen skærtorsdag endelig skudt i gang efter en lang vinterpause. Til denne sæson har Borup IF fået nye cheftræner i form af Jesper Lindegaard, som er kommet med en masse gejst, godt humør og nye ideer til, hvordan holdet skal spille.

Årets første kamp stod på Ulbjerg Stadion, hvor der var lagt op til et vaskeægte lokalbrag. Der blev da os gået til den fra kampens start med en masse fysiske dueller i kampens indledning. Ulbjerg sad på spillet i starten af kampen og kom frem til de største chancer. Et hjørnespark på overliggeren, reddede Borup for ikke at komme bagud tidligt i kampen. Som kampen skred frem i første halvleg, kom Borup mere med i kampen og kom da også til et par halve chancer, men ikke mere end det. Kort tid før halvleg kom Ulbjerg på 1-0 efter en lang aflevering hvor Borups forsvar og målmand desværre ikke fik kommunikeret ordentlig. Ulbjergs angriber kunne sikkert trille bolden forbi Tobias i målet og gøre det til 1-0.

I anden halvleg startede Borup meget bedre og kom ud med en masse energi og vilje efter et par små justeringer i pausen. Få minutter skulle der gå, før hjemvendte Johan Nielsen til stor jubel på Borup siden scorede til 1-1 på et hjørnespark. Flot sparket ind fra bagerste stolpe. Desværre skulle der ikke gå lang tid, før Ulbjerg igen skulle score. Det skete på et hjørnespark, hvor Tobias i målet desværre tabte bolden ned i feltet. Efter lidt klumpspil fik en Ulbjergspiller prikket bolden i mål til 2-1. Borup holdet skulle nu sunde sig ovenpå målet, men det tog ikke lang tid. Holdet blev ved at kæmpe og true Ulbjergs bagrum med gode stikninger og løb. Resten af kampen pressede Borup hårdt på og sad på det meste af spillet. En velspillende Magnus Elkjær gjorde det til 2-2 på et yderst flot mål, hvor bolden hamrende sikkert blev sparket ind i nettet bag en forsvarsløs målmand i Ulbjergs mål. Fuldt fortjent udligning til Borup holdet. Det blev ikke til mere for nogen af holdene og kampens resultat blev 2-2.

En god præmier kamp for Borup på en svær udebane i Ulbjerg. Især takterne fra anden halvleg kan holdet tage med videre til de kommende kampe.

Kampens spiller for Borup blev Magnus Elkjær med en flot indsat.

Næste kamp er d. 6. april kl. 15:30, hvor Borup holdet skal over åen og spille endnu et lokalopgør. Denne gang mod Skals FF.

Borups tilhængere opfordres til at komme og støtte holdet til endnu et lokalbrag