god forårsopstart for SUB09 Damerne

 

Klubbens kære damer har nu løbet træningsbanerne tynde i 1 ½ måneds tid, og det har været en god opstart. Vi har haft masser af damer til træning, som på de mørke vinteraftner har været klar til at sparke bold. Selv om der af og til med frost i banen kunne være lidt udfordringer i at lave de gode touch. Heldigvis kommer foråret buldrende og banerne spirer lystigt. 

Vi har i opstarten fået enkelte tilgange og det bliver spændende at se disse spillere i kamp. Herudover er grundstammen den samme og der er virkelig blevet kamp om pladserne. Hver en meter tæller og omtrent 16-18 spillere byder sig til på klubbens 1. hold. Vi har også haft brug for bredden i træningskampene, hvor vi har været ramt af en del afbud, men det til trods spillet nogle gode kampe. Først mod Aalborg Freja, hvor vi mødte et bedre hold. Hele 4-0 måtte vi se os slået med, hvilket ikke var ufortjent.

Forrige weekend blev det til kamp mod Kjellerup, der som oprykker til jyllandsserien kom med et velspillende hold, og her måtte vi se os bagud hele 2 gange. AK viste i disse kampe fremragende sparketeknik og vilje og blev dobbeltmålscorer, hvilket gav slutstillingen 2-2. 

De mest lovende takter så vi i en meget blæsende kamp i højt solskin i gårsdagens kamp mod Tjørring. Der blev scoret fremragende mål som selv Frøken Fortuna ville have været stolt over at se. Her brillerede Leah Sørensen med et hattrick, skarpt forfulgt af Sara Poulsen med 2 kasser. Sidste scoring var et selvmål. Det var ikke en tenniskamp, men cifrene kunne antyde det med slutstillingen 6-3 til SUB09.

 

2. holdet spillede i onsdags kamp mod ØK, og her var det en god træningskamp mellem to jævnbyrdige hold. En miserabel 1. halvleg fra vores side blev vekslet til fint spil i 2., mens den 3. halvleg var på vores præmisser og her burde vi have lukket kampen til vores fordel og en sejr. Det blev til et uafgjort resultat på 1-1. Målræven var Nikoline Jakobsen. 

Vi har set mange positive takter i opstarten og masser af god fodbold, som pigerne kan bygge videre på. Vi ved allerede, at det bliver et hårdt forår med masser af gode hold vi skal møde. Til gengæld har vi også mærket troen og viljen i pigerne til, at vi tror på points HVER gang vi spiller. Der er så stort hjerte og mod i dem, at vi kan se gode muligheder i at tage points og måske så mange, at vi til sommer kan se en overlevelse i kvindeserien. Det er vores mål og vi i trænerteamet har troen på, at det kan lade sig gøre. Vores store fokuspunkt i år er det mentale arbejde med pigerne, da vi ser det som et område mange ikke altid tør røre ved, det til trods, at det har så stor betydning for fodboldspillet. Det handler om hvad vi fokuserer på i kamp, og hvad vores rolle er alt efter position og hvordan vi bidrager bedst muligt til holdet.

Vi ser frem til forårets kampe for både 1. og 2. holdet i hhv. kvindeserien og serie 2, og håber at mange vil komme og bakke damerne op når græsbanerne betrædes.

 

KAMPFAKTA

Aalborg Freja - SUB 4-0 (1-0)

 

SUB09 - Kjellerup 2-2

1-1 AK

2-2 AK

 

Tjørring - SUB09 3-6 (1-4)

0-1 Sara Poulsen (Indirekte frispark efter farligt spil fra modstanders side i eget felt)

0-2 Leah Sørensen (Løs bold opsnappet i midten der giver friløber)

0-3 Leah Sørensen (assist: AK - fremragende detalje fra AK der giver friløber til Leah i dybden)

1-4 Selvmål (Fantastisk opspil gennem højre side med dybdebold fra Ena til Tessa som slår indlæg der tvinger modstanderen til at lave selvmål)

3-5 Sara Poulsen (personlig fejl fra Tjørring som Sara opsnapper og scorer i fri position)

3-6 Leah Sørensen (fremragende opspil igen gennem højre med tværaflevering fra Anne til Leah)

 

Referant: Lars Løvig