Borup IF Målaktievindere 28. marts

Målaktievindere søndag den 28. marts.

Ved Borup If Serie 3s hjemmekamp mod Sønderup/Suldrup IK Frem blev der for første gang i sæsonen trukket lod blandt målaktieinderhaverne om sponsorpræmier.

Indtil videre har 80 købt en målaktie i Borup IF, men vi håber på, at vi når de knap 100 målaktier ligesom sidste år. Målaktieindehaverne kan gratis se klubbens førsteholds hjemmekampe i Borup, hvor der normalt opkræves entré på 20 kroner. Til alle hjemmekampe trækkes lod om 2 sponsorpræmier og 2 x 2 billetter til Viborg FF næste superligakamp på hjemmebanen i Viborg. Ved klubbens sidste hjemmekamp i foråret trækkes ekstraordinært lod om et værdibevis til en ferielejlighed i Cannes til en værdi af 2.400,- kroner.

Til gengæld forpligter målaktieindehaveren sig til at betale 5,- kroner pr. mål, som enten første- eller andenholdet laver i sæsonen. Dog med et maksimalt beløb i sæsonen på 375,- kroner.

Til dem, der endnu ikke har fået købt en målaktie, kan en målaktie rekvireres på mail ved henvendelse til info@borupif.dk. Jo tidligere man får sig registreret, jo flere lodtrækninger deltager man i.

Målaktievinderne den 28. marts blev:

1:          Gavekort på 200,- til Marcus i Viborg     Nr. 56:  Jon Skovhus

2:          T-shirt og cap fra Hancock i Skive          Nr. 2:    Peter Lund (senior)

3:          2 billetter til VFF-Midtjylland 8. april      Nr. 27:  Kiri Marie Elkjær

4:          2 billetter til VFF-Midtjylland 8. april     Nr. 55:  Anders Mølgård

 

Til alle tilskuerne i Borup IF kan oplyses, at klubben planlægger at holde 3 arrangementer med grillpølser i løbet af forårssæsonen. Det bliver i forbindelse med følgende 3 kampe:

  • 9. april mod Ulbjerg IF
  • 5. maj mod Hersom/Bjerregrav IF
  • 11. juni mod Valsgård IF 83

 

Vi håber på god opbakning til vores hjemmekampe. Spillerne ydede en god præstation ved mandagens hjemmekamp. 60 forventningsfulde tilskuere var mødt frem i blæsevejret for at se drengene tage hul på sæsonen. Det lover godt ikke mindst sejren mod ellers stærke Sønderup/Suldrup IK Frem lover godt for foråret.

Vi takker for opbakningen fra dem, der har købt en målaktie og selvfølgelig fra dem, der møder frem for at se vores fodboldkampe i Borup.

Se referat fra kampen på dette link. 

Vel mødt til hyggelige og spændende oplevelser i Borup IF.