Serie 6 herrer måtte se sig besejret hjemme mod Mammen

Borup IF serie 6 spillede mandag aften hjemme mod Mammen IF.

Mammen fik det første mål i en situation efter 20 minutter, hvor Borups målmand tabte bolden, og en grøn (Mammen) var over den og sparker den ind.

Lidt senere efter 30 minutter følger Pauli op på et Søren Offersen forsøg, og baldrer bolden ind i garnet.

Efter 35 minutter blev det til 1-2 på et mål, hvor en trillende bold mod modsatte målhjørne, blev fulgt hele hele vejen af målmanden. Desværre så han den fejlagtigt ser ude...og ja, bolden trillede desværre i mål til stor jubel for Mammen mandskabet.

Kampen var egentlig mere lige i de første 45 minutter. end man skulle tro. De 1-2 ved pausen kunne snildt have været 3-2 til Borup, hvis Søren Offersen, havde haft lidt mere finesse pakket i støvlen i dag.

2. Halvdel derimod endte i spil til et mål. To af de bedste, Søren Offersen og Skov Peter blev desværre skadet. Dette sammenholdt med den snigende træthed dræbte Borups chancer.

Holdet blev kørt ud af tæppet i 2. Halvleg. Slemme spillede 90 minutter uden, at det var med hans gode vilje. Det var han ifølge holdlederen selv skyld i. Han ville gerne have været skiftet ud, hvorfor en mand blev gjort klar, 30 minutter før tid. Netop som Slemme skulle til at gå fra banen, valgte han i en sidste aktion, at torpederede Mikkel Vad. Mikkel er en stærk jyde, men 60 tons tysk kampvognsraseri får selv den stærkeste jyde ud at flyve. Mikkel landede og bankede voldsomt hovedet i jorden. Den stærke mand lå livløs, og de fleste kunne se den var gal. Et grimt uheld. Mikkel var sendt så meget til tælling, at han skulle slæbes slingrende fra banen. Dermed var der ikke råd til at skifte Slemme ud, og han måtte fortsætte kampen.

Derefter gik det stærkt. De 1-2 blev til 1-5 i den sidste halve time. Borup var kun over midten få gange, og blev ganske enkelt mast på løbepensum og fart af nogle dygtige fyre, der i dag var noget bedre end os.

De bedste engtrampere findes blandt de purunge knøse i dag. Martin gjorde en fornem figur. Han gjorde det vi har sukket efter længe, fart på kanten og tidlige indlæg.
Men yngste mand skal have fidusen i dag. Han kæmpede bravt mod langt ældre fyre. Var altid villig til at modtage og spille fra , og havde modet til at tage de hårde dueller. Ganske imponerende kamp af unge Vad 😀.

(Referat forkortet af redaktionen. Se det fulde referat på Facebook)