2-1

70 min

2-2

80 min

Borup spillede uafgjort tirsdag aften i topkampen i Hammershøj mod Foulum/Trojka IF. Kampen resultat blev 2-2 efter at Borup have ført 1-0 ved pausen. Borup var endda foran 2-0, inden man lukkede dem ind i kampen i sidste del af anden halvleg.

Så selvom det faktisk var et retfærdigt resultat, så var spillere fra Borup skuffede efter kampen. Det skyldes, at de havde sat 2 måls føringen over styr.

Kampen blev spillet på en noget ujævn bane, og det bar spillet også præg af fra begge hold. Foulum/Trojka startede bedst og kom til et par halve chancer, som Christian Mønsted i målet fint tog sig af. Langsomt kom Borup bedre med, men det blev dog kun til noglLase lige ved og næsten chancer i første omgang. Først i det 32. min kom Borup foran, da Lasse Braad stak en bold frem i dybden til en pludselig helt fri Victor Lytzen. Han udplacerede let målmanden og gjorde det til 1-0. Det resultat holdt til pausen. Umiddelbart inden pausen måtte Mads Tougaard desværre udgå efter et groft frispark mod ham. Ifølge vores skribent på stedet, kunne det godt have udløst et rødt kort.

I anden halvleg kom Borup godt ud og holdt bedre på bolden. Efter 15 minutter kom holdet foran 2-0 på et fint gennemspillet angreb. Christian Malik fandt fint Peter Lund, der efter et par træk lagde bolden til rette for Lasse Braad, som scorede med et tørt hug.

Af forskellige årsager gik holdet i stå og fik slet ikke holdt fast i bolden. Foulum/Trojka fik reduceret i det 25. minut efter et frispark, som blev headet ind. Så lugtede Foulum/Trojka points og i det 35. minut kom udligningen. En angriber blev spillet fri foran mål. Christian Mønsted reddede i første omgang, men desværre hamrede Frederik Hvid returen ind på Steffen Frederiksen, og det blev til et ægte selvmål. Resten af kampen virkede begge hold tilfredse med det ene points. Resultatet betyder at begge hold sammen med Hersom/Bjerregrav har 17 points, efter at holdene har spillet første runde af sæsonen.

Borup har dog den fordel, at man har begge de stærke bejlere til førstepladsen på hjemmebane, og har scoret udebane mål i begge kampe. Det kan blive afgørende ved eventuel pointlighed til slut, hvor indbyrdes kampe tæller med, når oprykning skal fastlægges.

Dagens mand gik til 2 mand, da der var stemmelighed med Tobias Sloth og Christian Malik.