"Jysk Serie Fodbold" på besøg i Borup IF

Kampens spiller Cristian Malik i nærkamp med Kvik/Aalestrup spillere. (Foto Jysk Serie Fodbold)

Fredag den 23. september spillede Borup IF serie 4 herrehold hjemme mod Kvik/Aalestrup IF og vandt fortjent 3-1. I forbindelse med kampen var der besøg af Internetmetidet "Jysk Serie Fodbold", der hver uge besøger forskellige stadions i Jylland og laver reportager fra kampene.

Henrik fra "Jysk Serie Fodbold" har lagt en fotorapportage op på Facebook og har skrevet referat fra kampen.

Se reportagen på dette link.

Se billeder fra kampen på dette link.

For dem, der ikke har Facebook, kan Henriks referat ses herunder:

SERIE 4. PULJE 55

BORUP IF - KVIK/AALESTRUP IF. 3-1. ( 0-1 )

Her til aften var jeg på besøg på Borup Stadion hvor jeg, sammen med godt 60 tilskuere, overværede en flot fodboldkamp.

Der var kun spillet 3 min. af kampen da hjemmeholdets Niels T. Klausen spillede en bold frem i dybden til Viktor Lytzen Kristensen, men målmand Bangen Ahmedfouad Bakr kommer hurtigt ud af feltet og får i sidste øjeblik sparket bolden væk lige for fødderne af ham. Efter 8 min. modtager hjemmeholdets Christian Mathiasen bolden på venstre side, han tager et par træk mod baglinjen og spiller ind i feltet til Peter Lyngsøe lund som hurtigt ligger den tilbage til Niels som tager et træk og skyder fra kanten af feltet, men lige på målmand Bangen.

Efter 9 min. spil får gæsterne et frispark godt 25 meter fra målet, og Christian Kallestrup tager chancen og skyder uden om muren og fanger målmand Christian Mønsted på det gale ben og bolden går ind tæt på bagerste stolpe.

Efter 13 min. spil modtager hjemmeholdets Peter bolden på højre side, han sparker et indlæg over mod Christian Mathiasen, men målmand Bangen ser faren og er hurtigt fremme og sparker bolden væk.

Efter 23 min. spil spiller hjemmeholdets Lars Harder Tougård bolden frem til Viktor på højre side, han trækker ind gennem forsvaret og skyder, men målmand Bangen får pareret, Viktor fortsætter efter bolden men Bangen får kastet sig frem og får med fingerspidserne slået bolden væk lige foran ham.

Efter 30 min. modtager gæsternes Christian bolden, og han tager chancen og skyder fra godt 25 meters afstand, men dog lige på målmand Christian som redder skuddet.

Efter 31 min. får hjemmeholdets Anders Tougård presset gæsternes forsvar så meget at han kan erobre bolden på kanten af feltet, han tager et træk mod midten og skyder men lige på målmand Bangen som redder.

Efter 37 min. spil modtager gæsternes Christian bolden, han spiller frem til Thomas Bisgaard som vender rundt og tager chancen fra godt 20 meters afstand, men hans afslutning går forbi målet.

I kampens 41 min. modtager hjemmeholdets Viktor en tværbold fra højre side, han løber mod feltet og forbi målmand Bangen, som dog får presset ham så meget at hans indlæg ender hos forsvaret som clearer bolden.

Efter 43 min. spiller hjemmeholdet bolden frem til Frederik Hvid, han løber gennem forsvaret og ind i feltet og skyder, målmand Bangen får pareret og forsvaret clearer. Anden halvleg er et langt pres mod gæsterne, og allerede i det 47 min. spiller Tobias Sloth bolden frem til Christian Mathiasen som kommer ind i feltet og skyder, men han kommer for dybt i bolden og skyder over målet.

I kampens 49 min. spiller hjemmeholdet bolden frem af højre side til Peter som går til baglinjen og ligger et indlæg mod bagerste stolpe, men målmand Bangen kommer op og griber lige foran Niels.

Efter 59 min. modtager hjemmeholdets Peter bolden på venstre side, han løber til baglinjen og spiller skråt tilbage til Niels som skyder, men Frederik Skov Hansen får blokeret.

I kampens 60 min. har hjemmeholdet et hjørnespark i venstre side, og indlægget kommer til bagerste stolpe hvor Mads Tougaard kommer højest og header bolden i mål.

Efter 61 min. sparker hjemmeholdets Anders bolden frem i feltet hvor Christian header bolden lige forbi målet. Hjemmeholdet vedholder det store pres, og har flere nærgående forsøg. Men i kampens 74 min. spilles en lang bold frem til Niels på venstre side, han trækker til baglinjen og sparker et indlæg til en helt umarkeret Peter, som let header bolden i mål.

Kun 1 min. senere har hjemmeholdet et frispark godt 30 meter fra målet, Niels sparker hurtigt bolden fladt ind i feltet til Frederik som er løbet i det helt rigtige øjeblik, og han sparker bolden forbi målmand Bangen og scorer. Hjemmeholdet kunne have scoret flere mål, men målmand Bangen stod en flot kamp, og fik sammen med forsvaret lukket af for yderligere scoringer.
En helt fortjent sejr til hjemmeholdet, og havde man været lidt mere skarpe, kunne man have scoret mere end de 3 mål.

Talte efter kampen med begge holds trænere.

Kvik/Aalestrup træner Thomas Bisgaard fortalte mig at han synes at holdet spillede en godkendt første halvleg, men at han også godt kunne se at man blev gav Borup alt for meget plads i anden halvleg, og han synes at deres sejr var fortjent.

Borup IF assistent træner Povl Børge Tovgård fortalte mig at han synes holdet startede skidt, og stod alt for langt fra modstanderne i første halvleg, men at holdet spillede meget bedre i anden halvleg. Han var dog glad for at man, trods manglende skarphed, alligevel fik kæmpet sig til en fortjent sejr.

Kampens spiller: Christian Mathiasen fra Borup IF