LAN party 2017

Vinterferieaktivitet i Borup IF

Borup Idrætsforening holdt for fjerde gang LAN Party i vinterferien 2017. Igen måtte idrætsforeningen melde alt udsolgt, inden tilmeldingsfristen var udløbet. Desværre er det faciliteterne og det tekniske udstyr, der sætter begrænsning for, hvor mange deltagere, der kan være med, og ikke hvor mange, der har lyst til at deltage. Vi overvejer derfor at aldersopdele arrangementet fra næste år, så der bliver mulighed for at lave arrangementet over 2 aftener i vinterferien.

Sidse år forsøgte idrætsforeningen at holde et parallelt pigeforløb med WII-spil og dansehygge, mens drengene spillede hardcore computerspil i timevis. Det viste sig at være en god cocktail, så igen i år fortsatte dette tilbud.

I år var der indkøbt yderligere porte til Internetadgang, så endnu flere kunne være med. 32 drenge fra 3. klasse og opefter, samt 9 piger i samme alder deltog i arrangementet.

Der blev spillet computer og danset til WII til den store guldmedalje, alt godt krydret med fodbold på multibanen, spisning fra Karins gryder og hygge med de frivillige hjælpere, der tilbragte aften, nat og morgen sammen med børnene.

Tak til de frivillige hjælpere og tak til deltagerne.

Se alle billederne på dette link. 

WII Spillebule for pigerne

  

Natfodbold på multibanen og handel i slikboden ved Thomas og Karin

  

Mortenmad efter en udmattende natlig fight på computeren og morgenfriske frivillige Gitte og Annike

  

Glemte sager. Her en madras med gråt betræk, en Hummel t-shirt og en hue. De glemte effekter kan afhentes i klubhuset efter aftale med Morten tlf. 41783523

Annoncesponsor for dette opslag er: