Status på ombygning i klubhuset

Tonny Hermansen i gang med sokkelklinker i omklædning 2.

Forårssæsonen nærmer sig med hastige skridt, og derfor nærmer det sig også tiden, hvor der bliver brug for alle omklædningsrum i klubhuset. Betongulvet er ved at være hærdet færdigt, og i den forløbne uge har Tonny Hermansen lagt gulvklinker i begge omklædningsrum. Senest her i weekenden, hvor der blev sat sokkelklinker langs alle vægge, så der nu alene mangler fliser i baderummene. 

Samtidig har de frivillige haft travlt med malerarbejde på synlige rør og loft, så det hele kan fremstå friskt og nyt, når omklædningsrummene tages i brug igen.

Kurt Elkjær har fabrikeret nye bøjler til bænkene, så de er klar til at sætte op, når væggene er malet færdig. De nye bænke midt i rummet bliver ikke støbt fast i gulvet, som de gamle var. Det giver mulighed for at bænkene kan flyttes, så vores omklædningsrum i fremtiden kan udnyttes til andet end omklædning ved kommende arrangementer i Borup Idrætsforening. 

Frivillige kræfter har gjort og gør fortsat et stort arbejde for at gøre vores faciliteter tidsvarende og indbydende for vores medlemmer og gæster. Stor tak for det store arbejde, der bliver lagt i vores klubhus. 

 

Gulvet i omklædning 1 med de nye klinker i sildebensmønster. 

Annoncesponsor for dette opslag er: