Referat serie 5 Borup IF - Klejtrup BK

Lørdag den 10. juni tog Borup Idrætsforening hjemme mod vores naboer fra Klejtrup BK. Inden kampen lå Borup solidt i midten af puljen med 12 point, mens Klejtrup var puljens bundprop med 4 point. På papiret var Borup derfor i favoritrollen, hvilket holdet også levede op til på glimrende vis. Holdet vandt fortjent 3-0 efter en god kamp.

Rigtig mange tilskuere havde fundet vej til Låstrup i det perfekte fodboldvejr. Let vind og fin solskin selvfølgelig foruden sejren, var med til at gøre det til en fin fodboldoplevelse for dem, der fulgte med på sidelinjen. Holdets faste målmand Kaare Elkjær har haft en lillefinger ude af led, så han er groundet i øjeblikket. Derfor havde holdet fået hjælp fra Simon Haubro, der normalt er markspiller på serie 6, men har en fortid som målmand. Med clean sheet og flere gode aktioner slap Simon godt fra sin hjælperrolle i dagens kamp.

Træner Martin Gundersen havde til dagen ændret på taktikken, så holdet nu stillede op i den gamle 3-5-2 position. Det skulle spillerne lige indstille sig på, inden holdet kom op i omdrejninger, men efterhånden som kampen forløb, indstillede spillerne sig på den nye taktik.

I første halvleg var spillet nogenlunde ligeligt fordelt mellem Klejtrup og Borup. Chancerne og heldet var dog på Borups side. Allerede efter 9 minutter tog en Klejtrupspiller en hånd til hjælp for at afholde Borup fra en chance ved et frispark. Det takserede dommeren korrekt til et straffespark, som Henrik Bitsch effektivt satte i mål med et godt fladt skud i målets nederste venstre hjørne. Den stilling holdt halvlegen ud, og Borup førte således fortjent 1-0 ved pausen.

I anden halvleg overtog Borup mere og mere a spillet. 11 minutter henne i halvlegen fik Klejtrup tilkendt et frispark lige uden for Borups felt. Klejtrups spiller sparkede uden om muren og ramte Simon lige i ”belleren”. Simon holdt med sikre hænder holdt bolden til brystet og Klejtrups chance for at udligne var afværget.

16 minutter spillet af anden halvleg, da Søren Elkjær Jensen brød Klejtrups spil med en lang tå. Søren fandt Rasmus, der var stukket i siden. Rasmus scorede behændigt til føring på 2-0. Flot mål af Rasmus og god aktion af Søren. 2 minutter var Rasmus tæt på igen, men det lykkedes ikke at placere bolden i netmaskerne.

Kort tid efter var det igen Søren Elkjær Jensen, der var i fokus. Han brød igennem Klejtrups forsvar og leverede et perfekt langskud, der lækkert flød hen over Klejtrups målmand og endte i netmaskerne. Således stod der 3-0 til Borup, da tiden løb ud og dommeren fløjtede kampen af til en velfortjent sejr.

Kampens spiller blev delt mellem Søren Elkjær Jensen, Per Kirkeby Sørensen og Allan Hermansen, der alle fik 3 stemmer.